SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yüzlerce Proje Hayata Geçirdik'

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:56:36
'Yüzlerce Proje Hayata Geçirdik'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Malatya’da yüzlerce projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. 

AKP Malatya İl Teşkilatı, yerel seçim çalışmaları kapsamında Hasan Varol Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.  Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen mahalle toplantısında konuşan Malatya Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, bütün güçlerini milletten aldıklarını kaydederek, “Bugüne kadar Başbakanımız ve bizim arkamızda dimdik durarak, oynanan oyunları bozdunuz” dedi.  

“DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜN TEMEL TAŞI MİLLETTİR”

Türkiye ve Malatya’nın değişim, dönüşümünde milletin büyük rolünün olduğunu ifade eden Çakır, “Bu değişim ve dönüşümün temel taşları halktır. Halk bugüne kadar bize büyük destek verdi. Çünkü halkın içinden, bizi gibi düşünen, bizim gibi dertlenen ve halk için siyaset yapan bir AK Parti var. Bu nedenle de halkımızı her seçimde AK Parti’ye büyük destekler verdi. Bizlerde, Başbakanımızın önderliğinde milletimize en iyi hizmetleri getirmek için çalıştık. Bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

“YÜZLERCE PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK”

Çakır, Malatya’nın her yerini yenilediklerini kaydederek, yüzlerce projeyi hayata geçirerek, Malatya’da büyük bir dönüşümün sağlandığını belirtti. Malatya’nın her noktasında çalışma yaptıklarını dile getiren Çakır, “Göreve geldiğimiz günden bu yana yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Her geçen yıl bu çalışma tempomuzu daha da yukarılara taşıdık. Yüzlerce projeyi hayata geçirdik. Akpınar’da 35 yıldır bir çalışma olmamıştı. O bölgenin tamamında çalışma yapıldı. Türkiye’de en büyük yayalaştırılmış alanlardan bir tanesi oldu” ifadesini kullandı.

“ŞİRE PAZARI MALATYA’NIN SEMBOLÜ OLACAK”

Çakır, Malatya’ya yakışır bir şire pazarı yaptıklarını kaydederek, şire pazarının Malatya’nın sembol merkezlerinden birisi olacağını söyledi. Çakır, “Bizim için kayısı çok önemli ama iyi bir şire pazarımız yok. İnsanların gelip, gruplar halinde alış veriş yapabileceği, turistlerin gelebileceği bir çarşımız yok. Kayısının merkezi yok. Orası bizim sembol merkezimiz olacak. Büyük oranda tamamlandı. Ben kendimi bildim bileli bu çarşıda esnafım, hem yeni bir çarşı konuşulur ama bir türlü gerçekleştirilmezdi. Maketini koyar yapamazlar. Projesini ortaya koyarlar ama yapamazlardı. Allah’a şükür bu bize nasip oldu” diye konuştu. 

“ÜLKEDE KARDEŞLİĞİ İHTİSAS ETTİK”

Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti olarak ülkeyi yeni baştan şekillendirmeye başladıklarını söyledi. Şahin, Malatya’nın büyükşehir statüsüyle birlikte 30 Mart yerel seçimlerine gireceğini anımsatarak, 5 yıllık süreçte çehresi değişen Malatya’nın, büyükşehirle birlikte gelişimini tüm hızıyla sürdüreceğini belirtti. Türkiye’nin 2002 yılından itibaren büyük bir değişim yaşadığını kaydeden Şahin, “Bir dönü geriye bakın, üniversitelerimiz ne haldeydi? Sokaklarımız ne haldeydi? Komşuluk ilişkilerimiz ne haldeydi? Alevi’nin Sünniye, Sünni’nin Alevi’ye bakışı neydi? Türk’ün Kürde, Kürt’ün Türk’e bakışı neydi? Biz kardeşliği ihtisas ettik. Ama bizden önce insanlarımızı ayrıştırarak, ötekileştirerek, siyasi rant elde etmeye çalışanlar, bugün yine bu arenadalar. Ama milletimiz onlara her zaman olduğu gibi yine prim vermeyecek ve oynanan oyunları bozacak” şeklinde konuştu. 

“MALATYA’NIN HER YERİNİ PIRIL PIRIL YAPACAĞIZ”

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, “Malatya’nın her yerini pırıl pırıl yapacağız” dedi.

Katılımcı bir belediyecilik ile sorunları vatandaşlarla birlikte çözeceklerini ifade eden Gürkan, “AK Parti belediye yerel yönetimler programı yapıyor. O yerel yönetimler programları, Türkiye’de belediyeciliği bir standart haline getirecek. Biz sizlerle el ele vererek, Battalgazi’mizi ve Malatya’mızı mazisine layık bir istikbale hazırlayacağız” diye konuştu. 

“ÖNÜMÜZÜ KESEMEYECEKLER”

AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, 30 Mart’ta milletin bir kez daha ülke üzerinde oynanmak istenen oyunları bozacaklarını ifade ederek, “Bazıları bizim çalışmalarımızı, gece-gündüz uğraşlarımızı kıskandı. Siz çok oldunuz demeye çalıştılar. Bizlerin dolayısıyla da sizlerin önünü kesmeye çalıştılar. Ama sizin desteğinizle, Yüce Rabbimizin yardımıyla ne bizlerin ne de sizlerin önünü kesemeyecekler” şeklinde konuştu. 

HEKİMHAN'DA..

AKP, yerel seçim çalışmaları kapsamında Hekimhan ve ilçeye bağlı köyleri de ziyaret etti. 

İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır ile Hekimhan Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz ve Kuluncak Belediye Başkan Adayı Mehmet Boyraz ile partililerin yer aldığı ziyaret Hekimhan’dan başladı. Hekimhan’da vatandaşlarla bir araya gelen AKP heyeti, yerel seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

“İYİ BİR KADROYLA YOLA ÇIKIYORUZ”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Hekimhan’dan birlik ve beraberlik beklediklerini ifade ederek, hizmete susayan Hekimhan’a her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Çakır, Hekimhan’ı çok canlı ve hareketli gördüklerini belirterek, “İnşallah bu hareket 30 Mart’ta sandığa da yansıyacaktır” dedi. Hekimhan’da yapılması gereken çok önemli işlerin olduğuna dikkat çeken Çakır, AKP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz ile el ele verip, Hekimhan’ın sorunları çözeceklerini dile getirdi. 

“Biz hizmet için göreve talibiz” diyen Çakır, “Siz, kendinize hizmet edecek insanları seçeceksiniz. Başınıza başkan seçmiyorsunuz. Bizde başkanlık anlayışı böyledir. Biz hizmet için, çalışmak için göreve geleceğiz. Kendi özel işiniz için birini tutacak olsanız, en başarılı insanı seçersiniz. “kim saha çok iş yapar” diye, yiğit bir adam ararsınız. Bu işte böyledir. Size hizmet edecek birini bulmanız gerekiyor. Bunu şehriniz için yapmanız gerekiyor. AK Parti kadroları da bu işi iyi biliyor. Biz hizmet için çıktığımız bu yolda, sizlerin desteğiyle hizmetlerimize hızlı bir şekilde devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

“HİZMET ANLAMINDA MALATYA’YA DAMGAMIZI VURDUK”

5 yılda yaptıkları hizmetlerle Malatya’ya damgalarını vurduklarını dile getiren Çakır, Malatya’da büyük bir değişimin yaşandığını kaydetti. Çakır, Malatya merkezde yapılan hizmetleri her noktaya yayacaklarını söyleyerek, vatandaşları en iyi hizmetle buluşturacaklarına değindi. 

Çakır, AKP’nin hayata geçirdiği projelerin dünyadaki dengeleri değiştirdiğini de ifade ederek, bundan sonrada hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi. 

“HEKİMHAN’I HEP BİRLİKTE GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ”

İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, “Biz her noktada AK Parti hizmetini göstermek istiyoruz” dedi.

Tüfenkçi, AK Parti’nin insan ve hizmet odaklı bir parti olduğunu kaydederek, şunları söyledi: “İlimize ve ilçemize belediye başkanları seçiyoruz. Şehri eminler seçiyoruz. Bu insanların hizmet ve insan odaklı çalışması gerekiyor. Tam burada da AK Parti siyaseti, insan odaklı, hizmet odaklı bir anlayışla yola çıkan bir partidir. Hekimhan’da da AK Parti hizmetini göstermek istiyoruz. “Artık yeter” diyerek, Hekimhan’ı tekrardan şehirleştirip, eski günlerine döndürmek istiyoruz. Hekimhan bugüne kadar yerelde yanlış yönetildiği için iktidarın bütün nimetlerine rağmen, getirmeye çalıştığımız hizmetlere rağmen şehrin gülen yüzünü ortaya çıkartamıyoruz. Hekimhan’ı geleceğe taşımak için biz gayret gösterirken, yereldeki beceriksizlikler yüzünden bu hizmetler hep bir ayağıyla eksik kalıyor. Biz bu anlamda 30 Mart’tan sonra Hekimhan’da büyük bir kalkınma başlatıp, ilçemizi hak ettiği noktaya taşımak istiyoruz.”

“İRADENİZE SAHİP ÇIKIN”

Tüfenkçi, AKP’yi sandıkta yenemeyenlerin, türlü oyunlarla sahneye çıktıklarını belirterek, “AK Parti’yi sandıkta yenemeyen ve sandıktan ümidini kesen kesimler; montajla, ses kasetleriyle, AK Parti üzerinden Türkiye’ye bir oyun yapmaya çalışıyorlar. AK Parti’siz bir Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan’sız bir AK Parti’nin hesabını yapıyorlar. Bu ülke, insanlardan aldıkları destekleri başkalarına pazarlayanları gördü. Size başka söylediler ama sizlerden aldıkları desteği Ankara’da birileriyle paylaştılar. Bu insanlar bugün AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’dan neden rahatsızlar? Çünkü Başbakanımız sizlerden aldığı yetkiyi hiç kimseyle paylaşmadı. “Bu devleti, bu hükümeti de millet yönetir. Buranın sahibi millettir” dedi. Onun için bu seçimler öyle bir noktaya geldi ki, partilerden ziyade, milletin kendi iradesine sahip çıkacak bir önemi taşıyor” ifadelerini kullandı. 

“HEKİMHAN’I AYDINLIK GÜNLERE TAŞIYACAĞIZ”

AKP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz, hizmete susayan Hekimhan’ı, 30 Mart’tan sonra hizmetle tanıştıracaklarını söyledi.

Deniz, Hekimhan’ın kötü gidişe “dur demek” istediğini belirterek, “Hep beraber 30 Mart günü zaferi kucaklayacağız. Sizlerle birlikte Hekimhan’ın ufkunu açarak, ilçemizi aydınlık günlere taşıyacağız” diye konuştu.  

“HİZMETKARINIZ OLACAĞIZ”

AKP Kuluncak Belediye Başkan Adayı Mehmet Boyraz, sorunları çok iyi bildiklerini ifade ederek, “30 Mart 2014’ten itibaren bu sorunları çözeceğiz. AK Parti iktidarını ilçemize getirip, bütün sorunları çözüme kavuşturacağız. Ben de hizmetkarınız olarak sizlerle her zaman yakından ilgilenip, sizlere en güzel hizmetleri getireceğime söz veriyorum”  dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız