SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yüzleri Kızarmıştır.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:47:34
A- A+ PAYLAŞ
 
Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Malatya ziyareti ile ilgili değerlendirme açıklaması yaptı. 
 
Kılıçdaroğlu'nun Malatya ziyaretinden memnun ayrıldığını söyleyen Kiraz, " Partimizin bütün unsurları olarak hoş karşılamadığımız bir durum var. O da şudur; Sayın Genel Başkanımızın Malatya’ya gelişinden bir gün önce Mustafa Yuka’nın açıklamayı okuduğu ve birkaç partilimizin de katıldığı bir açıklama yapıldı. Bu açıklamanın zamanlaması manidardır, anlamlıdır. Açıklamayı yapan ve destek veren kişiler tamamen art niyetli olarak, Sayın Genel Başkanımızın Malatya program ve karşılamasını provoke etmek, görkemli olan karşılamaya ve programlara katılımı azaltmak, amacıyla bu açıklamayı yapmışlardır ve devamında katılımı azaltmak amacıyla yine çeşitli çalışmalar gerçekleştirmişlerdir. Öncelikle Sayın Genel Başkanımızın Malatya programını provoke etmek isteyen bu kişileri kınıyorum ve bu kişileri partimizin bütün üye, seçmen ve örgütlerine şikayet ediyorum. Bu kişilerin de bu olağanüstü başarı ve organizasyonun karşısında yüzlerinin kızarmış olduğunu düşünüyorum. " ifadelerini kullandı. 
 
"Yeni CHP anlayışından kavga kültürü yerine sevgi kültürü, saygı kültürü egemen olmuştur" diyen İl Başkanı Kiraz, " Fakat bu açıklamada da gördüğümüz kişiler eski alışkanlıklarını devam ettiriyorlar. Parti içerisinde hizip anlayışını devam ettiriyorlar. Partimiz uzun süre bu hizip anlayışından çok çekti. Bu yüzden bütün üyelerimiz, seçmenlerimiz bu anlayışı ısrarla reddediyorlar. Partide kavga istemiyorlar. Fakat bizim derdimiz ayrı. Biz dışarıya karşı , toplumun bütün kesimlerini rahatsız etmeye başlayan AKP iktidarına karşı , bu halkın sorunlarının, sıkıntılarının yanında olacağız ve bu derler için siyaset yapacağız. Halk için, toplum için siyaset yapacağız. Hiçbir zaman ben demeyeceğiz, biz diyeceğiz." diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız