SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yüzme Yarı Final Grubu Sona Erdi

0
Güncellendi - 2016-03-23 20:34:16
Yüzme Yarı Final Grubu Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Küçükler Yüzme Yarı Final Grup Yarışmaları Malatya'da yapıldı.

Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu'ndaki yarışmalara; İstanbul, İzmir, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Kayseri, Niğde, Rize, Sakarya, Trabzon, Çorum ve Ordu'dan 87 okuldan 113 erkek 99 bayan 212 sporcu katıldı.

21 Mart Pazartesi günü başlayan ve 23 Mart Çarşamba günü sona eren yarışmalar sonucunda, kız ve erkeklerde sonuçlar şöyle oldu:

KIZLAR:

1. İstanbul Özel Çevre Koleji,

2.Bursa Orhangazi Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu,

3.İstanbul Özel Şişli Terakki Ortaokulu,

4.İstanbul Bahçelievler Özel Arel Ortaokulu.

ERKEKLER:

1.İstanbul Özel Çevre Koleji,

2.İstanbul Özel Şişli Terakki Ortaokulu,

3.Trabzon Beşirli İ:M:K:B Ortaokulu,

4.Bursa Orhangazi Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu.

İlk 4 sırayı alan takımlar, 8-10 Nisan'da Marmaris'ta yapılacak olan Türkiye finallerine katılma hakkı elde ettiler.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları törenle verilirken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ömer Dağdelen, organizasyonun sorunsuz olarak gerçekleştirildiğini bildirdi. Dağdelen, organizasyonu gerçekleştiren Yüzme Federasyonu yönetici ve yerel temsilcilerine, katılan takımların yöneticilerine, antrenörlerine ve sporcularına teşekkür etti.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

b4

b5

b6

b7

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız