SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yüzme Yarışması

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 11-12 yaş geçiş grubu yüzme yarışması tamamlandı.

Teknik Kurul tarafından yapılan yarışmaya 50 sporcu katıldı. Dereceye giren sporcular Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından değerlendirilecek ve seçilen sporcular 23 Nisan'da İstanbul'da yapılacak dünya çocuklarının katılacağı yarışmada yer alacak. Ayrıca, dereceye giren sporcular 1-7 Şubat tarihleri arasında Adana'da Milli Takım kampına katılmaya hak kazandı.

Malatya Yüzme İl Temsilcisi Bayram Taşkıran, 3 gün süren yarışmaların centilmenlik içeririnde geçtiğini belirterek, "Yüzme sporu Malatya'da önemli bir yere sahip. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yüzme sporuna özellikle küçük çocuklarımız büyük ilgi gösteriyor. Amacımız bu sporu Malatya'da daha iyi yerlere getirmek" dedi.

Malatya Su Sporları Kulübü Antrenörü Cahit Taylı ise, küçük yaşta çocukları eğiterek, profesyonel yapmak için çalıştıklarını söyledi.

Taylı, Milli Takım için alt yapıdan sporcu yetiştirmeyi amaçladıklarını kaydederek, "En az üç sporcumuzu Milli takıma katmak için uğraş veriyoruz. Malatya'da yüzme sporu için iyi bir potansiyel var. Ailelerimizin de destekleriyle çocuklarımıza iyi bir eğitim vermeye çalışıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Üç gün süren yarışmalar sonrasında dereceye giren sporcular şöyle; 11 yaş erkekler 50 metrede birinci Efekan İlhan, ikinci Doğukan Yüzhan, üçüncü Yasin Genç. 11 yaş bayanlar 50 metrede birinci Beliz Şanlı, ikinci Selcan Başkurt. 12 yaş erkekler 50 metre sırtüstü birinci Berke Söylemezoğlu. 12 yaş erkekler 800 metre birinci Murat Durak. 4x50 erkekler serbest bayrak Balık Adamlar Spor Kulübü. 4x50 bayanlar serbest bayrak Su Sporları Kulübü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız