SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yüzmeyi Sevdiler"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:44:33
A- A+ PAYLAŞ

Ümidimiz Gençler Umudumuz Yarınlar (ÇOGEP) projesi kapsamında, belirlenen risk grubu içerisinde yer alan gençlere yüzme eğitimi verildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ile Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen Ümidimiz Gençler Umudumuz Yarınlar (ÇOGEP) Projesi kapsamında, belirlenen risk grubu içerisinde yer alan gençlere yüzme eğitimi verildi.

Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzunda, yüzme eğitmenleri ve can kurtaran eşliğinde Melekbaba İlköğretim Okulunda okuyan 48 öğrenciye 2 ay boyunca 48 saat yüzme kursu eğitimi verildi. Bu eğitimde, yüzme kursunu başarıyla tamamlayan gençlere Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ve Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen tarafından katılım belgesi verildi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, "Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ile İl Müdürlüğümüz tarafından ortaklaşa yürütülen Ümidimiz Gençler Umudumuz Yarınlar (ÇOGEP) projesi kapsamında öğrencilere 2 ay boyunca eğitmenlerimiz ile birlikte yüzme eğitimi verildi. Öğrencilerimiz bu eğitimi başarıyla tamamladı. Öğrencilerimiz yüzmeyi sevdi. Umarım bu sporu yapmaya devam edip, ileride müsabık sporcular yetişir. Kapımız her zaman öğrencilerimize açık" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız