SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yüzümüz Açık Alnımız Ak"

0
Güncellendi - 2018-10-22 05:47:23
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın Esenlik ile ilgili TBMM’ye yolsuzluk önergesi vermesine yanıt verdi.

Kahtalı, “Bu konu hakkında yeterince konuşulduğunu düşünüyorum. Meclise göndermesi Malatya’daki kıymetli bir marketimizin isminin bu şekilde anılmasına vesile olması ulusal marketlerin ekmeğine yağ sürmek için yaptığı gayret beni şaşırtıyor. Türk ticaret kanununa uygun olan bir şirketin alış verişlerini gidip de mecliste veya farklı yerlerde konuşmasını çok uygun bulmuyorum. Gerekli açıklamayı zaten yapmıştık. Bununla ilgili daha fazla söyleyecek söz de bulmuyorum. Gereksiz ve anlamsız buluyorum. Suni gündem olarak görüyorum. Yaklaşan seçim için çırpınışlar olarak görüyorum. Bun alet olanları da görüyorum. İnşallah daha aklı başında memlekete faydalı projeler için konuşmalarını da onlara tavsiye ediyorum. Bu konuyla ilgili benim şahsımla alakalı bir yıpratma söz konusu değil. Bu sadece yaklaşan seçimlerde iz de AK partiye gönül vermiş gerçekten samimi kardeşlerimizin aklına bir şüphe sokabilir miyiz endişesi taşıyorlar. Allah’a hamd olsun yüzümüz açık alnımız ak. Biz partimizin kuruluşundan beri hizmet etmiş insanlarız. Bu memlekette de Allah’a şükürler olsun yapmış olduğumuz çalışmalar, emeğimiz ortada. Kamuoyu zaten bunu takdir ediyor. Yapılan açıklamaları da yeterli buluyorum. Bu konuyla ilgili çok fazla konuşmaya gerek duymuyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

37 yorum yapılmış

  • cem sancak (5 yıl önce)
    Sayın vekili yıllardır tanırım düzgün bir adamdır. Fakir fukarayı gözetir. Her yıl kamyonlarca erzağı dağıtır. Bunu siyaset için değil Allah rızası için yapan biridir. Allah'tan korkun iftira atmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haşmet (5 yıl önce)
    Hakan Kahtalı'nın şirketi belirli markaların Malatya dahil 6 ilde bayisi. Yani Esenlik bu markaları satmak istiyorsa Kahtalı'nın şirketinden almak ZORUNDA. Bu markaları başka yerden ALAMAZ. Bayilik bu demek... Not : Bld. Bşk. açıklamasına göre Sıtmapınarı şubesini bu şirkete 3 milyon TL'ye satmışlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    madem esenliği satacaktınız halka arz edeydiniz biz gavur değiliz belki yüzde 0.5 ini ben alırdım yani param kadar bunlara bak yav hep bana rab bana biz de insanız hayvan değiliz size oy verdiğim ellerim kırılsın siz yerden göge kadar haklısınız.siz vekilsiniz biz sıradan halk
    0
    0
    Yanıtla
  • bek (5 yıl önce)
    Niye bu kadar olumsuz yapıyorsunuz.Yani milletvekilleri ticaret yapmasın mı?Çocuklar aç mı kalsın.Kimse Esenliğe mal vermemiş Milletvekilimizin şirketi vermiş.O toptancıda diğerleri gibi vermeseydi esenlik ne satacaktı?Bence büyük fedakarlık yapmış bunun kutlanması gerekirken eleştiriyorsunuz.Çok ayıp bu kadar nankörlük yapmayın!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Niye tartışıyoruz yahu. Kuran'a el basın toplum önünde mesele kapansın. Bu kadar basit. Haklı iseniz helal olsun size. Uğraşmayın uğraştırmayın. KUL hakkını anlasak bunları tartışmayız. Basıncı kardeşler bu tür olaylar için lütfen geldiğinde neyi vardı gittiğinde neyi varı yazınki sonuç alınsın. Sevap işleyesiniz. Yoksa siz de vebal altında kalırsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • ayhan (5 yıl önce)
    normal esnafın parasını yıllara yayarak veren esenlik vekilin parasını hemen peşin ödüyor malınıda ihale usulü değil ağam nasıl uygun görürse o şekilde ödeniyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayırlısı (5 yıl önce)
    Olmadı ,uygun olmadı siyaset ticaret ağı olmamalı güven kaybedilmemeli dava zarar görmemeli
    0
    0
    Yanıtla
  • FEHMİ (5 yıl önce)
    ESENLİK ÇOK UCUZDU ŞİMDİ BİM VE DİĞER MAĞAZALAR DAHADA HESAPLI ÇÜNKİ NİYE YİYEN YİYENE O YAPILIP SÖKÜLEN KALDIRIM ZARARLARI ESENLİKTEN ÇIKIYOR FAHRİKAYAHANA YAPILAN O HAVUZUN HALİNE GİDİP BAKIN TİRİLYONLER GİTTİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Her ne olursa olsun sinek küçük ama mide bulandırır mantığıyla yapılan yanlış. Değeri veya değil bir siyasetcininin alacağını bu şekilde tahsil etmesi kamuoyunda hoş karşılanmaz karsilanmamalida. Çakır helvalarının esenlik marketlerinde satılmasında bunun içinde.
    0
    0
    Yanıtla
  • dracula (5 yıl önce)
    Sayın vekil hepimizindir bildiği gibi işadamı ayrıca ...esenlik ile alışveriş yapıyor olmasının neresi yanlış anlamış değilim...Başka birileri gelince milletvekilliğine sayın kahtalının alışverişi devam edecekti zaten bu mu sorun anlamış değilim...Başka şeyler varsa bilemem ama ticaretse Malatya da inşaat şektörünün kaymağınıda sayın ağababa yiyor ...boş işler...boş sözler ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Eşitlikçi (5 yıl önce)
    Esenlik marketler ve diğer iştirakleri Malatya’nın 6 milletvekili arasında eşit paylaştırılsın herkes rahat etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Sayın vekil ortak olduğunuz şirkete hangi Esenliği aldınız sadece onu açıklayın Bunu sormakta Malatyalıların en doğal hakkı.
    0
    0
    Yanıtla
  • FEHMİ (5 yıl önce)
    AHMET MÜNÜR ERKAL ESENLİĞİN AK YÜZÜ YAZIKLAR OLSUN SİZE
    0
    0
    Yanıtla
  • münir erkal'in hizmetlerini özledik. ( esenlik şirketinin kuruluşu, megsaş ( belediye ekmek fabrikası), otogar, kernek parkı, yeşiltepe alt merkezi, fahri kayahan alt merkezi, sümer park projesi...) bu hizmetleri aşan hizmetler bekliyoruz. çiçek, böcek, saat kulesi istemiyoruz)
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Sayın Milletvekili açıklamasında İl Başkanı olan bir kişinin ticaret yapabileceğini belirterek Esenlik ile ticari faaliyetine devam ettiğini ifade etmiştir. Kanunda yok ama insan vicdanında siyasilerin hükmünün geçtiği yerlerle ilişkide bulunma yasağı var be sayın milletvekili. Alacağınıza karşılık gayrimenkul almışsınız. Bunu itiraf ettiniz. Kamuoyu vicdanında gerekli hesaplaşma yapıldı ve halk kararını verdi. Yukarıdaki değerli yorumlardan da yararlanılmalı, bir ortak komisyon kurulup konu araştırılmalı. Suçlu çıkarsanız hesabını vermelisiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (5 yıl önce)
    Malatya da yaşayıp ta durumun böyle olduğunu borçlara karşılık verildiğini bilmeyen mi var.o zaman sayın Kahtalı ya düşen tek bir şey var.Sayın Ağbaba nın verdiği araştırma Önergesine destek vermesini bekliyoruz....
    0
    0
    Yanıtla
  • eski akpli (5 yıl önce)
    Seçim yaklaştı
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Bakın yorum yazan arkadaşlar bir kişi grup zümre vs eğer kanıt delil yoksa iftira itibarsizlastirma maddi manevi zarara ugratma da suçtur.
    0
    0
    Yanıtla
  • eski akpli (5 yıl önce)Harun isimli kullanıcı yorumuna
    Biri de cikar harun tehditte Suç derse buna ne diyeceksin.veliagbaba soru önergesi vermiş.veli agbabaya git söyle suc olduğunu
    0
    0
    Yanıtla
  • gunduzbey (5 yıl önce)Harun isimli kullanıcı yorumuna
    amaç nedir yazmak için yazılmış birşey dikkata almayın beyler ..
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    ne gerek vardı bu dedikodulara? esenlik malatyalıların en ucuz ve kaliteli marketiydi ilk açıldığı zamanlarda. şimdi bir vekil esenlik mallarını alıyor, diğeri markette helvalarını satıyor. hiç etik değil bu işler. hele hele kul hakkını, haramı bilenler için hiç hoş değil. ölümlü dünya beyler. herkes pantolondaki kemere kadar hesaba çekilecek. 3 günlük dünya için değer mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • arif (5 yıl önce)
    Hiçbir siyasi parti vekilinin esenlik gibi belediye ye ait şirketlerle maddi anlamda alışverişi bile olmamalı. Siz bu konuyu buralara getirerek en büyük hatayı yaptınız. Gidin başka marketlere mal satın, market bitti esenlik mi kaldı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırat (5 yıl önce)
    Sahabe yi kiram hz leri Allah ve Resulü s.a.v yanında olmak için mallarından ve servetlerinden vazgeçtiler. Sizler Allah ve Resulü s.a.v kullanarak servet kazanıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Milliyetçi (5 yıl önce)
    Bazı konularda MHP varmı yokmu bellideğil neden acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (5 yıl önce)
    Esenlik o eski esenlik değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (5 yıl önce)
    Belediyelerin şirket kurmaktaki tek amacı sayıştay denetimine girmeden icraatlar yapmaktır. Esenlik denetilmiyor ve ben bi icraat yaptığını düşünmüyorum. Belediyenin bütük borç yükünün en büyük müsebibidir. Milyonlarca faturandırılamayan gideri var, sıkıntı büyük ve sen bunu kestirip atamazsın sayın kahtalı. Esenlik bir heyet tarafından incelenmeli ve bu heyet tüm partilerin meclis üyelerinin içinde bulunduğu bir heyet oldu.. aksi durumda asla güven sağlanamaz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (5 yıl önce)
    Hakan Kahtalı kral adamdır.Yalnz şu bir gerçek Esenlik i siyasiler bitirdi. Esenlik piyasada en ucuz marketti.Bütün ihtiyaç larımzı ordan karşılardık bir yıl öncesine kadar.Ama şimdilerde bayaa pahalı. Şuanda pahalıların en ucuzu Şok marketler. Şu günlerde indirim yapmayan ayakta kalama.çünkü insanlar en ucuzunu arıyorlar. marketler bomboş. bir yıl önce yaptıkları iş yüzde 40 düşen market ler var.iş yapmak istiyosalar indirim yapacaklar.yoksa güle güle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Ahmet Münir ERKAL zamanında bu market açıldı. Ve gariban için bulunmaz bir nimetti. Akp geldikten sonra zenginlere rant kapısı oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • doğru. münir bey geçen belediye seçim toplantılarında, esenliği özel marketlerin aşırı pahalı olduğunu, hatta semt semt fiyat farkı uyguladığını, kendilerini uyardığını ve bunu engellemek için kurduğunu söylemişti. ve seçilirse de ilkişlerinden biri olarak esenliği derhal kapatacağını söylemişti.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (5 yıl önce)
    Ne yerli market ama o eskiden öyleydi şimdi belediyeye yakın siyaset yapanların ticaret aracı oldu. Esenlik'i bir denetleseler daha neler neler çıkacak buna emin olun
    0
    0
    Yanıtla
  • alp (5 yıl önce)
    Bu konuyu siyasi bir tartışmaymış gibi sunmak akıllardaki soru işaretlerini gidermez. Herkez suçu kanıtlanana kadar masumdur ama burada istenen bu olayın araştırılıp tüm gerçekliğiyle Malatya ve Türk toplumuna açıklanması, bunu istemekte heralde çok kötü bişey değil
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU (5 yıl önce)
    Sayın Miletvekilimiz Malatyanın ve Malatyalının Hakkını Aramaktadır. Kendilerine Teşekkürü Bir Borç Biliriz... ! ! !
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU (5 yıl önce)MALATYAPLATFORMU isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın Veli Ağbabadan Bahsediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yıldız (5 yıl önce)
    Ak parti benim için bitti
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (5 yıl önce)
    Belediyeler ve diğer devlet kurumları Sayıştay Denetim raporlarını kurumlarının web sayfaları üzerinden paylaşsın
    0
    0
    Yanıtla
  • ESNAF (5 yıl önce)
    Esenlik bizlerde yani Malatya halkına da hisse satmasını talep ediyorum mademki borcundan dolayı satış yapmaya yetkisi var bizde hissedar olmak istiyoruz saygilarimla
    0
    0
    Yanıtla
  • pırasa (5 yıl önce)
    Sayın vekilim. Yerli market oldu da memlekete ne faydası oldu. Hiyerarşik sistem var esenlıkte itiraz yok hak sorgulama yok . ulusal markette malatyalı çalıştırıyor verdiği mmasdan ssk yatırıyor ve 8 saat çalıştırıyor. Tek soru bu dükkanını satacak kadar borçlanan esenliğe kayyum neden atanmıyor. en kötüsü o dediğiniz dükkan 2 trilyon verdiğiniz mallar satılmadı mı satıldı para ne oldu Lütfen Allah rızası için derine inin en derine. Bir market zarar etmez.
    0
    0
    Yanıtla