SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yüzünüz Sirke Gibi Olmasın"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:38:16
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürleri, 3 günlük eğitime katıldı.

Ramada Altın Kayısı Oteli’nde Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEB) eğitim seminerinin son gününde İletişim Uzmanı İsmail Karasu, iletişim konusunda konferans verdi.

Yaptığı esprilerle polis müdürlerini güldüren İletişim Uzmanı Karasu, polislik mesleğinin stresli bir meslek olduğunu ancak insanlarla sürekli iç içe olan polislerin vatandaşlara her zaman güler yüzlü çıkıp, asık suratlı olmamaları gerektiğini vurguladı.

“Sirke satsanız dahi yüzünüz sirke gibi olmasın” diyen Uzman Karasu, insanların pozitif olmasının önemini de dile getirdi. Güler yüzlü olmanın önemine temas eden Karasu, güler yüzlü olanların stresli yaşayan insanlara göre ömürlerinin daha uzun olduğunu belirtti.

Toplum destekli polislik hizmetlerinin daha verimli uygulanması için ÇOGEB Projesi kapsamında verilen üç günlük eğitim seminerine 41 ilin Toplum Destekli Polislik Şube Müdürleri katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız