SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zabıta Döven 2 Tütüncüye Tutuklama..

A- A+ PAYLAŞ

Kendilerini uyaran zabıtayı dövdükleri gerekçesiyle 2 kişi tutuklandı. Bu arada, TEDAŞ deposundan bıçak tehdidiyle tel çalan 2 zanlıdan biri de yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ZABITAYA MUKAVEMET..
Malatya'da zabıta memuruna saldırarak dövdükleri iddiasıyla, tütün satıcısı 2 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün verdiği bilgilere göre, Yeni Camii bahçesinin önünde tütün satışının yasak olduğunu belirten zabıta Memuru Ergül Çoban'ı, seyyar tütün satıcısı olan Ramzan K. (41) ile Özer K. (23) adlı şahısların dövdükleri belirtildi. Zabıta Memuru Ergül Çoban'ın şikayeti üzerine gözaltına alınan ve haklarında, 'Zabıta Memuruna Mukavemet ve Darp' iddiasıyla soruşturma başlatılan her 2 şahısında, tutuklanarak cezaevine konulduğu belirtildi.

BIÇAK TEHDİDİYLE HIRSIZLIK..
Malatya'da TEDAŞ deposune girip tel çalan 2 zanlı, kendilerini gören görevliye bıçak çekti. 80 kilogram tel ile birlikte kaçan zanlılardan birisi, yakalandıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün verdiği bilgiye göre, Sümer Dokuma Fabrikası'nın arkasında bulunan TEDAŞ Elektrik Arıza Servisi'ne ait alana girerek tel çalındığı şeklinde gelen ihbar üzerine harekete geçen ekipler, Y.D. adlı şahısı TEDAŞ'a ait 80 kilogram tel ile birlikte yakaladı.
TEDAŞ Görevlisi Orhan Ayargil (41) polise verdiği ifadede, tel çalmaya çalışan 2 zanlıyı görerek müdahale ettiğini ancak, her 2 zanlının da kendisine bıçak çekerek telle birlikte kaçtığını belirtti.

Polis tarafından yakalanan Y.D. adlı şahıs, 'Kamuya ait işyerinden hırsızlık ve maksat dışı bıçak taşımak' iddiası ile başlatılan soruşturmadan sonra, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis, kaçan 2. zanlıyı yakalamak için soruşturmayı sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız