SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zabıta Komiseri Bıçaklandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:32:39
Zabıta Komiseri Bıçaklandı
A- A+ PAYLAŞ

Seyyar satıcılara müdahale eden Zabıta ekiplerine bir kişinin bıçakla saldırması sonucunda Zabıta Komiseri sol dizinin üstünden yaralandı.

Olay, akşam 20.15 sıralarında merkez Emeksiz Caddesindeki Hamidiye Camii’nin yanında meydana geldi. İddiaya göre, Zabıta ekipleri bölgedeki seyyar satıcılara müdahalede bulundu. Bu esnada Zabıtaların yanına yaklaşan ve bölgedeki bir minibüs durağında simsar olduğu ileri sürülen N.O. adlı şahıs,  Büyükşehir Belediyesi’nde görevli Zabıta Komiseri Muhammed Hamdullah Çetinkaya (30) sol bacağından yaraladı ve kaçtı.

Olay sonrasında Zabıta Komiseri Muhammed Hamdullah Çetinkaya, Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olaydan sonra çalışma yürüten Emniyet birimlerinin olaya karıştığı iddia edilen N.O. adlı şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız