SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zabıta Öpüşürken Görmüş!

A- A+ PAYLAŞ

Bir zabıta tarafından öpüşürken görülen 17 yaşlarındaki genç çiftten erkek olan kuru sıkı tabancayla karşı koyarken, yardıma gelen diğer zabıtanın da yardımıyla etkisiz hale getirilip polise teslim edildi.

Emniyet Müdürlüğü’nce verilen vukuat raporunda, 29 Aralık günü saat 13.15’de meydana gelen olayın yeri belirtilmezken, 17 yaşındaki E.G. adlı kız ile aynı yaştaki M.E.A. adlı gencin, 23 yaşındaki zabıta memuru A.B. tarafından öpüşürken görüldüğü belirtildi. A.B.’ye diğer memur 29 yaşındaki T.K.’nin de yardımcı olmasıyla, karşı koymaya çalışan M.E.A.’nın yakalandığı belirtilirken, olay vukuat raporunda şöyle anlatıldı:

“..29.12.2008 günü saat: 13.15 sıralarında yukarıda belirtilen adreste öpüşürken zabıta görevlileri olan müştekilerden A.B. tarafından görülen şüphelilerden M.E.A. müştekiyi görünce kapıya doğru koşup bir anda yere eğilerek tabanca almaya çalışırken müşteki A.B. tarafından tabancayı alması engellenmek amaçlı tutulmuş, sonradan olay yerine gelen diğer müşteki ile birlikte şüpheli M.E.A. etkisiz hale getirilmiş, diğer şüphelinin yerden almış olduğu tabanca şahsın elinden alınmış, olay yerine çağrılan görevlilerimize şüpheliler ile birlikte kurusıkı tabanca teslim edilmiş, yaşları küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğüne intikal ettirilen şüpheliler, C.Savcısının talimatı gereği 30.12.2008 günü hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte C.Savcılığında hazır edilmek üzere ailelerine teslim edilmiş olup, tahkikata devam edilmektedir.”

Polis olay yerini "Malatya Merkez" diye belirtirken, olayın Sümerpark'ta meydana gelmiş olabileceği değerlendiriliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız