SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zabıta- Seyyar Kapışması!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da ana cadde ve kent merkezinde satış yapmamaları konusunda uyarılarak müdahale edilen seyyar satıcılar, Zabıtalara saldırdı. Polisin zor kullanarak önlediği kavgada çok sayıda seyyar satıcı gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre, Kasap Pazarı bölgesindeki esnafların şikayetçi olduğu seyyar satıcılara yönelik olarak zabıta ekipleri müdahalede bulundu. Bunun üzerine seyyar satıcılar mallarının alınmasına direnerek Zabıtalara saldırdılar. Zaman zaman Zabıtalar ile seyyar satıcılar karşılıklı olarak bir birlerini darp ettiler.
Çok sayıda polis ekibi bölgeye yönlendirildi. Polislerin müdahalesi ile olaylar daha fazla büyümeden son bulurken, kent içindeki trafikte uzun süre aksadı.

Olaya karışanlar tek tek gözaltına alınırken, polislerden kaçan bir kişi ise kovalamaca sonu yakalandı. Polisin biber gazı kullanarak yakaladığı şahıs, kendisine kelepçe takılınca rahatsızlandığını iddia etti. Şahıs ambulansa konularak polis gözetiminde kelepçeli olarak Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Öte yanda çok sayıda Zabıta aracına hasar verildiği iddia edildi.

Olaya karışan seyyar satıcıların büyük bir çoğunluğunun Malatyalı olmadığı ileri sürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız