SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zabıta Zor Bir Görevi İfa Ediyor"

0
Güncellendi - 2016-09-06 16:51:14
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Zabıta, belediyelerin kontrolündeki bir güvenlik teşkilatı, kolluk gücüdür. Belediyelerin yaptırımlarını uygulayan zabıtalarımız, çok zor, stresli, ama ulvi bir görevi ifa ediyorlar” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Muammer Zafer, Zabıta Müdürü İbrahim Bingül ve personeller, 1-7 Eylül tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Zabıta Teşkilatının 190. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret etti.

Yakınca Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Sizlerin şahsında başta ülkemizde ve Yeşilyurt’taki tüm zabıta kardeşlerimizin haftasını kutluyorum, tebrik ediyorum. Zabıta bir güvenlik birimidir, daha çok belediyelerin kontrolündeki bir güvenlik teşkilatıdır. Belediyemizin birçok birimi var ve hepimiz bir aileyiz.Şehrimizin esenliğini, huzurunu ve rahatını sizlerin vasıtasıyla sağlamaktayız. Zaman zaman çeşitli sıkıntılar yaşıyorsunuz, çok hassas bir görev ifa ediyorsunuz. Yeşilyurt Belediyesini de en güzel şekilde temsil ediyorsunuz. İşimiz çok ancak durmak yok hep çalışacağız. Belediyemizin, Zabıta Teşkilatı da her zaman aynı hassasiyetini göstererek, dava ve hizmet bilinciyle çalışmalarını ortaya koymaktadır, bundan sonrada aynı bilinçle daha ileriye giderek bu çalışmaları sürdüreceğinize eminim. Rabbim işlerimizde yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

Zabıta teşkilatının, vatandaşların huzur ve güvenliği için sürekli mesai yaptığını ifade eden Belediye Zabıta Müdürü İbrahim Bingül, “Bizi makamında kabul eden Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat’a çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın sağlığını, esenliğini ve huzurunu korumakla görevli Zabıta Teşkilatımız önemli bir görev üstlenmiş durumdadır. Bizler bundan önce olduğu gibi her zaman özverili ve gayretli çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bize verdiğiniz desteklerden ötürü çok teşekkür ediyorum, sizden aldığımız destek ve güçle haftanın halkımızın hizmetindeyiz” sözlerini kaydetti.

Belediye Başkan Yardımcısı Muammer Zafer ve Zabıta Müdürü İbrahim Bingül, ziyaret sırasında Belediye Başkanı Polat’a çiçek takdim etti. Başkan Polat, ziyarete gelen heyetle Yeşilyurt Belediye Binası önünde toplu fotoğraf çektirdi.

Bülten

yeşilyurtzabıta

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız