SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zabıtadan Çarşı Pazar Denetimi

0
Güncellendi - 2017-08-24 00:50:58
Zabıtadan Çarşı Pazar Denetimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi denetimlerini sıklaştırarak, işyerlerinde hijyen ve diğer konularda incelemelerde bulundular.

Zabıta ekipleri vatandaşların bayram öncesinde sağlıklı gıda tüketmelerini sağlamak amacıyla yapmış oldukları denetimlerde, hijyen koşulları, ürünlerin son kullanma tarihleri, ruhsat ve vergi levhası gibi konularda incelemelerde bulundular.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı zabıta ekipleri tarafından süpermarketler, kasaplar, lokantalar, manavlar ve imalathaneler denetlendi. Yapılan denetimlerde herhangi bir eksiklik görülmediği için esnaflara teşekkür eden zabıta ekipleri, vatandaşların karşılaşabilecekleri olumsuzlukları ise en kısa süre içerisinde 444 51 44 nolu telefona bildirebileceklerini belirttiler.

Bülten 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • bekir (6 yıl önce)
    zabıtalar ne yapıyor.denetim yok.kasap pazarından geçmek için jimnastikçi olmak gerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • ertan (6 yıl önce)
    Malesef malatya esnafi kaldirimlari tamamen mallariyla isgal ediyor,kaldirimda yürüyen cocuktu yasli insanlar cocuk arabasiyla gecmek mümkün degil mecburen araba yolu üzerinden belirli mesafeler gider durumda vatandas,gercekten ayip yasli insanlar var cocuk var cocuk arabasiyla giden aileler var denetim sadece gidalarin tarihleri temizlik demek degildir
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (6 yıl önce)
    AYIP YA AYIP HEMDE ÇOK AYIP Büyükşehir Belediye zabıtası denetim yapmış basına verdikleri resme bakarmısnız Dükkan komple kaldırıma gçömüş zabıta efendiler de aval aval bakıp denetim yapıyor. Bu nasıl bir aymazlık mı yoksa bu Malatya halkıyla dalga geçmemi Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla