SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zabıtadan ''Dilenci Toplama'' Operasyonu..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da zabıta ekipleri tarafından yakalanan dilenciler, bu kez zabıtalara saldırmak ya da kaçmak yerine yalvararak, bırakılmalarını istediler. Bir dilenci ise düğününün olduğunu söyleyerek, gitmek istedi.

Malatya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kent merkezinde dilencilere karşı başlattığı operasyonda, çok sayıda dilenciyi yakaladı. Kız Meslek Lisesi'nin duvarının dibine oturarak, zurna çalıp dilenen ve adının Hasan Hüseyin G. olduğunu söyleyen dilenci, zabıtalar tarafından yakalanınca, "Yarın düğünüm var. Yarın düğüne gideceğim. Vallahi yarın düğüne gideceğim. Şimdi öylesine buraya oturdum.." diyerek bırakılmasını istedi.

Zabıtalar tarafından yakalanan yaşlı bir dilenci ise, zabıta aracına binmek istemeyerek, "Elinizi ayağını öpeyim, beni bırakın" diyerek yalvardı.

Kadın dilenciler ise kucaklarındaki küçük çocuklarla birlikte yakalanıp zabıta araçlarına bindirilerek, Zabıta Karakolu'na götürüldüler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız