SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zabıtaya Eğitim Semineri

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nde, zabıta memurlarına yönelik olarak “Motivasyon, Stresle Başa Çıkma, İletişim, Diksiyon ve Halkla İlişkiler” semineri düzenlendi.

Seminere ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"2010 yılı içerisinde çalışanlarına yönelik birçok hizmet içi eğitim çalışmaları yapan Malatya Belediyesi 2011 yılı Eğitim Seminerleri kapsamında, zabıta memurlarına yönelik “Motivasyon, Stresle Başa Çıkma, İletişim, Diksiyon ve Halkla İlişkiler” konusunda Hizmetiçi Eğitim Semineri veriyor.

5-6 Mart tarihleri arasında Malatya Belediyesi Eğitim Salonu’nda düzenlenen ve Dr. Orhan Erdem tarafından verilen eğitim semineri veriliyor.

Çalışanların en büyük sorunlarının stresten kaynaklandığını belirten Dr. Orhan Erdem, strese neden olan iş yükünü ortak çözümler bularak azaltılması gerektiğini söyledi.

Erdem, “Belediye çalışanları yaptıkları işler gereği vatandaşlarla sürekli iletişim içindedirler. Bu göz önünde bulundurulduğunda görevlerini yapmakla beraber girdikleri diyaloglar güven verici olmalıdır. Bunu sağlamanın en kolay yolları ise iyi iletişim kurup, güzel konuşmaktır” dedi.

Malatya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Münir Güven ise yaptığı konuşmada, Malatya Belediyesi olarak hizmet içi eğitimlere büyük önem verdiklerini, yapılan hizmet için eğitimlerin olumlu yansımalarının olduğunu, Malatya Belediyesi çalışanlarının düzenlenen seminerlerden memnun olduklarını söyledi.

“Motivasyon, Stresle Başa Çıkma, İletişim, Diksiyon ve Halkla İlişkiler” konulu hizmetiçi eğitim seminerlerinin 12-13 Mart tarihleri arasında da devam edeceği bildirildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız