SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zabıtaya Silahlı Saldırı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:32:24
Zabıtaya Silahlı Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Akpınar'daki eski MASKİ binasında meydana gelen olayda bir zabıta memuru tabancayla ayağından vurularak yaralandı. Ayrı bir olayda da iki zabıta görevlisi dövüldü.

Edinilen bilgiye göre, ilk olay saat 15.45 sıralarında Söğütlü Cami civarında oldu. Zabıta görevlileri ile seyyar satıcı oldukları bildirilen bir grup arasındaki tartışmanın ardından Zabıta Komiseri Erdem Kıbrıs ile Zabıta Memuru Ali Karaca sopalarla dövülerek yaralandılar.

Bu olaydan kısa bir süre sonra saat 16.00 sıralarında eski MASKİ binasında bulunan belediye zabıta noktasında da silahlı saldırı gerçekleşti. Zabıta noktasına gelen iki kişiden birinin tabancayla açtığı ateş sonucu 50 yaşındaki Zabıta Memuru Burhanettin Aydoğan ayağından yaralandı. 

Yaralı zabıtalar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis birbiriyle bağlantılı olabileceğini değerlendirdiği iki olayla ilgili araştırmaya başladı. Silahlı saldırı olayından sonra kaçan iki kişiden biri olan H.B.'nin polis tarafından yakalandığı öğrenildi.

Bu arada yaralanan zabıta memurlarını hastanede ziyaret eden Malatya Belediye Başkan Yardımcı Alican Bozkurt, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bir süredir zabıtalara karşı saldırıların olduğunu belirtti. 
Bozkurt, ''Kısa bir süre önce 2 zabıta komiserimiz biber gazı sıkılmak suretiyle saldırıya uğramıştı. Bugün de akşam saatlerinde kent merkezinde bir zabıta memurumuz arkasından yaklaşan kişilerin sopayla saldırması sonucu yaralandı. Aynı saatte zabıta karakoluna gelen saldırganlar da açtıkları ateş sonucu bir arkadaşımızı yaraladı. Emniyet ekipleri, faillerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor'' dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız