SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zafer Bayramı'nın 83. Yıldönümü

A- A+ PAYLAŞ

Büyük Taarruz'un zaferle sonuçlanmasının 83. yıldönümü olan, Zafer Bayramı ve Silahlı Kuvvetler Günü Malatya'da da törenlerle kutlanacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Silahlı Kuvvetler Günü dolayısıyla; ilk tören Salı sabahı 08.30'da Atatürk Anıtı önünde düzenlenecek. Anıta çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesinden sonra bu tören sona erecek. Saat 09.00'da Orduevi'nin Dicle Salonu'nda Vali Osman Derya Kadıoğlu ile 2. Ordu Komutanı Orgeneral Şükrü Sarıışık tebrikleri kabul edecekler.

Saat 10.00'da ise İnönü Kapalı Çarşısı önündeki geçit töreni başlayacak.

MESAJLAR..
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Silahlı Kuvvetler Günü dolayısıyla; AKP Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP İl Başkanı Ömer Ekici, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ali Ekber Tunçdemir, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) Başkanı Kubilay Karaaslan ile Ülkü Ocakları Başkanı Burhan Coşkun birer mesaj yayınladılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız