SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zafer Mahallesi Şampiyon

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından 18. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kayısı Festivali kapsamında düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası sona ererken, şampiyonluğu Zafer Mahallesi elde etti.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş.'nin Mahalleler Arası Futbol Turnuvasına Ataköy, Seyran, Atatürk, Cumhuriyet, Hoca Ahmet Yesevi, Küçük Mustafapaşa, Abdulgaffar, Başharık, Çavuşoğlu, Çöşnük, Zafer, Göztepe, Halfettin, Yıldıztepe, Tandoğan, Şehit Fevzi, Özalper, Hacı Abdi ve İnönü Mahalleleri katıldı,

Halı sahada yapılan turnuva sonucunda Zafer Mahallesi birinci, Abdulgaffar Mahallesi ikinci ve Başharık Mahallesi ise üçüncü oldu.

Birinci takım olan Fırat Mahallesi'ne kupası ve ödülü Kayısı Festivalindeki sahnede verildi.

Birinciye 2 bin, ikinciye bin 500 TL ve üçüncü takıma ise bin TL para ödülü verilirken, mahalle muhtarlarına ise katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız