SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zahireciler Başkanını Seçti

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:25:37
Zahireciler Başkanını Seçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Zahireciler Esnaf Odası Başkanlığı’na Hasan Karabulut tekrar seçildi. 

Bir düğün salonunda yapılan kongre ve genel kurulda divan başkanlığını, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin yaptı.

Oda başkanlarını ve Zahireciler Esnaf Odası üyelerinin yer aldığı genel kurul ve seçime tek liste ile katılan Hasan Karabulut tekrar seçildi. Karabulut yaptığı konuşmada, kendisinin tekrar göreve getiren üyelere teşekkür etti. 

Karabulut başkanlığındaki Zahireciler Esnaf Odası asıl yönetim kurulu üyeleri Metin Canpolat, İhsan Türker, Şaban Altun, Ali Türker, İmam Tokdemir ve Abdullah Sağlam’dan oluştu. Denetleme kurulu asıl üyeliklerine de Ufuk Yılmaz, İbrahim Halil Kılınç ve Fikret Yücel getirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız