SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zahirecilerde Artun Yeniden

0
Güncellendi - 2018-01-22 20:45:05
Zahirecilerde Artun Yeniden
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Zahireciler Esnaf Odası’nın genel kurulunda başkanlığa yeniden Bülent Artun seçildi.

Malatya Zahireciler Esnaf Odası’nın genel kurulu Esnaf Sarayı Ebubekir Zorlu Salonu’nda gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığını MESOB Başkan Vekili Orhan Özbek’in yaptığı genel kurula Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren,  esnaf odası başkanları ve oda üyeleri katıldılar.

 MESOB Başkan Vekili Orhan Özbek, “Afrin Operasyonunda ordumuzun başarılı olmasını diliyorum. Bütün esnafımızdan, dükkanlarına Türk Bayraklarını asmalarını istiyoruz.  Bu operasyon başarıl olacaktır. Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin” dedi.

Genel kurulda esnaf kredileri hakkında bilgi veren Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren,  “Bizler tüm esnaf ve sanatkarlarımızın yanındayız. Zahireciler Esnaf Odası üye olanlar içinden 4 yıl içinde 1 milyon 338 bin TL kredi kullanılmıştır. Bu rakam az. Esnaf kredilerinin faiz oranları daha düşük. Esnafımız şartları tutması halinde kredi başvurusunda bulunabilir. Yeni kredi imkanları var. Bunlar yüzde 5 faizli ve 5 yıl vadeli 200 bin limitli işletme kredisi,  yüzde 5 faizli ve 10 yıl vadeli 500 bin TL limitli iş yeri edindirme kredisi ile yüzde 5 faizli ve 5 yıl vadeli 500 bin TL limitli taşıt edindirme kredileri de bulunmaktadır. Zahireciler Esnaf Odası üyeleri için yeni bir yer yapımı için çalışmalar devam ediyor. Bu konuda gelişmeler olduğu zaman esnaflarımızı bilgilendireceğiz” dedi.

Zahireciler Esnaf Odası Başkanlığına yeniden tek liste ile aday olan Bülent Artun, “Genel kurula katılan esnaf arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sorunları biliyoruz.bu sorunların çözümünü hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bana vermiş olduğunuz yetki için teşekkür ediyorum” dedi.

Genel kurul sonucunda Bülent Artun başkanlığındaki Zahireciler Esnaf Odası’nın yönetim kuruluna İbrahim Halil Kılıç, Eylem Çağlar, Karaca Hayta, Arif Koyun, Erhan Daşkaya ve İsmail Evren getirilirken, Denetim Kuruluna ise Ufuk Yılmaz, Yunus Alkan ve Cercis Ünsal seçildiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (6 yıl önce)
    Oda seçimlerine dikkat ediyorum hep aynı kişiler yeniden seçiliyor. Orta doğu ve ülkemizin genel sorunudur bu. Bir yerlere seçilenler ölene kadar koltuğu bırakmazlar. Bu bölge ülkelerinin neden geri kaldığının en önemli nedenidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet aydın (6 yıl önce)MUSTAFA isimli kullanıcı yorumuna
    ne alaka başarılı işler yapıyosa tabiki seçilmesi gayet doğaldır,kaldıki zahireciler odası ve secmenlere ne kadar yakınsınız. seçim şu demektir yenilenmek ve tazelenmektir her yeni seçilende başarılı olacak die bir kaide yoktur
    0
    0
    Yanıtla