SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Zaman Daralıyor'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da gözler Vali Ulvi Saran başkanlığında yapılacak olan İstişare, Ortak Akıl ve Paylaşım toplantısına çevrildi.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatyaspor için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Hikmet Tanrıverdi ile her fırsatta görüştüğünü ifade eden Çalık, "Hikmet Tanrıverdi başkanlığında oluşan yönetime herkes olur vermiştir. Bence bu yönetimin toplanarak, bir karar alması gerekiyor. Biz de milletvekilleri olarak elimizden ne geliyorsa her türlü desteği verelim. Yapılacak istişare toplantısında ne çıkar bilmiyorum, ama ben olağanüstü bir durum olmadıkça toplantıya katılacağım" diye konuştu.

Malatyaspor'un layık olduğu şekilde temsil edilmesi gerektiğini söyleyen Çalık, "Malatya sahipsiz değildir. Malatya'ya canım feda ve Malatyaspor için elimden gelen her şeyi yaparım" ifadelerini kullandı.

Malatyaspor Kulübü eski başkanlarından Hanefi Selimoğlu ise, Malatyaspor'da artık bundan sonraki süreçte iyi bir yönetimin oluşturulması amacıyla çalışmaların yapılması gerektiğini söyledi. Zamanın giderek daraldığını ve Malatyaspor'un kaybedecek zamanının olmadığını kaydeden Selimoğlu, "Sayın Valimizin başkanlığında yapılacak toplantıdan illaki bir yönetim çıkmalıdır. 1 Ağustos'ta yapılacak kongre öncesinde iyi bir karar alınarak, o kongreden güçlü çıkılması gerekiyor" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız