SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zamanı Geldiğinde Önce Siz Bileceksiniz!"

0
Güncellendi - 2018-03-23 16:26:16
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike, "Tabi ki futbol bu, futbolcularda da zaman zaman performans düşüklüğü olabiliyor. Belki bu bende de görülüyordur ama ben çok sıkı çalışmaya devam edeceğim. Önümüzdeki maçlarda herkes çok daha iyi bir Azubuike izleyecek" dedi.

 Nijeryalı futbolcu, Trabzonspor maçında zaman zaman konsantrasyonlarının düştüğünü belirterek, "Aslında son kaybettiğimiz iki maça da çok iyi hazırlanmıştık. Konsantrasyon düştüğü anlarda rakip takım iyi değerlendirip, goller attılar. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Teknik direktör Erol Bulut'un kararına her zaman saygı duyduklarını ifade eden Azubuike, "Bana verilen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Böylede devam edeceğim" dedi.

Azubuike, bir gazetecinin 'performansının düştüğünü hissediyor mu?' sorusuna, "Ne olursa olsun performansımın üzerine koymaya devam edeceğim. Çok çalışmaya devam edeceğim. Tabi ki futbol bu, futbolcularda da zaman zaman performans düşüklüğü olabiliyor. Belki bu bende de görülüyordur ama ben çok sıkı çalışmaya devam edeceğim. Önümüzdeki maçlarda herkes çok daha iyi bir Azubuike izleyecek" diye cevap verdi.

Nijeryalı orta saha oyuncusu Süper Lig ile ilgili ise şu değerlendirmelerde bulundu: "Öncelikle bu ligde kalacağız. Ancak tablo için bir tahmin yapamıyorum. İyi gidiyoruz. Bu iyi gidişi sürdürmek istiyoruz."

 Azubuike, transfer söylentilerine ilişkin ise "Tabi bazı şeyler gizli kalmalıdır ama zamanı geldiğinde önce siz bileceksiniz" açıklamasında bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • BABA (5 yıl önce)
    Adamın yeri ön libero, yinede şut çalışırsa iyi olur. Kendisine de söyledim. 17 mln euraya ingiltere'ye giden Ndiaye' den neyi eksik ve yaşı 21.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (5 yıl önce)
    Bir tane golün yok teknik sıfır şut yok Malatyalı sadece senin mücadelenin seviyor bir şut çekmeyi öğrenemedin azu şut çek tekniğini arttır özel çalış yoksa bu futbolla PTT 1.lig ötesinde oynayamaz sın ama Malatya nın hayrına oynuyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Fatih Terim, Azubuikeyi beğendiğini söylemişti.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bildiğimiz Azubuike yi bu sene hiç göremedik.Taraftarı büyük hayal kırıklığına uğrattı.Bu durumda birde transfere dem vurması çok ilginç.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle sahada geziyor ha murat Yıldırım ha azubuke şut atma özürlülerr
    0
    0
    Yanıtla