SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zamanlama Hatası Yaptım"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:48:21
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor ile yollarını ayıran teknik direktör Yücel İldiz, Yeni Malatyaspor'a bundan sonraki süreçte başarılar diledi.

Son haftalarda alınan olumsuz sonuçların ardından takımla yollarını ayırma kararı alan tecrübeli teknik adam, Nurettin Soykan Tesisleri'nde futbolcularla ve kulüp çalışanlarıyla vedalaşarak, Malatya'dan ayrılmıştı. 

Yeni Malatyaspor'dan ayrılmasının ardından bir açıklamada bulunan İldiz, "Bugün itibari ile Yeni Malatyaspor teknik direktörlüğü görevimden ayrılmış bulunuyorum.Bu kez gelişimle ilgili zamanlama hatası yaptım sanırım.Bu nedenle Malatyalılar beni bu kez gelmemiş kabul etsin.Bundan sonraki maçlarında Yeni Malatyaspora başarılar dilerim.Yeni Malatyaspor camiasına ve tüm Malatyalılara sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI

Bu arada Yücel İldiz ile yollarını ayıran Yeni Malatyaspor'da yeni hocanın belirlenmesi için olağanüstü hal ilan edildi.

Yücel İldiz, yönetimle karşılıklı anlaşarak ve hak etmediği parayı da istemeyerek Malatya'dan ayrıldı.

Bunun üzerine arayışlarına devam eden Yeni Malatyaspor yönetimi, listesindeki birçok teknik adamla görüşmelerini sürdürüyor. 

Yeni Malatyaspor'un yeni hocasının Pazartesi gününe kadar belli olması için yoğun bir mesai harcanırken, genç ve gelecek vaat eden bir teknik adamla anlaşılması bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız