SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zamanlamaya Bak!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü'nün Sivas Caddesi'ndeki idari merkezinin elektrik sayacı, borç nedeniyle "talimatla" söküldü, elektriği kesildi. Bu işlemin duyulmasının ardından CHP milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ve AKP milletvekili Öznur Çalık'ın da girişimlerde bulundukları, "yanlışlık olduğu" gerekçesiyle akşama doğru elektriğin yeniden bağlandığı haber alındı.Bu arada, işleme ilişkin talimatı verenin, FEDAŞ Malatya Müessese Müdürlüğü'nün Elazığlı olan Müşteri Hizmetleri Müdürü Fikri Altunkaya olduğu öne sürülürken, bu işlemin Pazar günkü olaylı Elazığ maçının hemen ertesinde yapılması dikkat çekti. Bu arada, Altunkaya kendisinin böyle bir talimatının olmadığını iddia etti.

"TALİMAT VAR.." DİYEREK..
Hikmet Tanrıverdi başkanlığındaki yönetimden sonra elektrik borçlarının ödenmediği öğrenilen Malatyaspor Kulübü, Pazartesi günü öğleden sonra ilginç bir "elektrik kesme" operasyonuna muhatap oldu.

Kulübün Sivas Caddesi'ndeki İdari Merkezi'ne gelen 2 FEDAŞ görevlisi, "Fikri Beyin talimatı" diyerek, elektrik borcu yüzünden elektriği kesip, sayacı da sökeceklerini bildirdiler.

O sırada kulüpte bulunan Basın Sözcüsü Ali Cengiz, Cumartesi günü kongre yapılacağını, kongre ile ilgili tüm işlemlerin bilgisayardan yapıldığını belirterek, bir hal yolu bulununcaya kadar elektriğin kesilmemesini istedi, ancak "Fikri beyin talimatı bu.." diyen görevliler, elektriği kestiler.

TEDAŞ'ın özelleştirilmesinin ardından Malatya'nın, Elazığ merkezli olarak kurulan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (FEDAŞ)'a bağlanması bu işlemin yapıldığı zaman eleştirilere yolaçmış, tüm tepkilere rağmen bu işlemden vazgeçilmemişti.

Pazar günü Elazığ'da oynanan, Malatyaspor ve Malatya'ya yönelik ağır hakaretlerin yaşandığı maçın ertesinde, Elazığlı bir müdürün özel talimatıyla yapıldığı öne sürülen elektrik kesme işlemi manidar bulundu.

VEKİLLERİN DE HABERİ OLDU..
Malatyaspor Kulübü idari tesislerinin elektriğinin kesilmesi işleminden Malatya'da bulunan CHP milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ve AKP milletvekili Öznur Çalık'ın da haberdar oldukları, milletvekillerinin de bazı görüşmeler yaptıkları, bir süre sonra da "yanlışlık olduğu" gerekçesiyle kulübün elektriğinin bağlandığı öğrenildi.

"BENİM HABERİM YOK!"
Bu arada, haberin yayınlanmasından sonra malatyahaber.com'u arayan Fikri Altunkaya, kendisinin böyle bir talimat vermediğini öne sürdü.

Altunkaya, söz konusu görevlilere listenin tahsilat şefi Hasan Akkoç tarafından verilmiş olduğunu, kendisinin haberinin bulunmadığını, görevlilerin kesme işlemi yaparken kendisinin adını yanlışlıkla telaffuz etmiş olabileceklerini iddia etti.

Kesme görevlilerinin de, bu işlemi ihale karşılığı alan bir şirketin elemanları olduğu ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız