SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Zamsalak' Sahnelenecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:55:06
'Zamsalak' Sahnelenecek
A- A+ PAYLAŞ

Usta tiyatro sanatçısı Nejat Uygur için Malatya’da bir gece düzenlenerek, 'Zamsalak' isimli oyun sahneye konulacak. 

Zamsalak adlı oyun için, "Seyircilerimiz gülme krizine girecekler" ifadesini kullanan Tiyatro Ege Genel Sanat Yönetmeni İzzettin Akpulat, yaptığı açıklamada, "Ülkemizde büyük isimlerin değeri öldükten sonra anlaşılıyor. Yaşayan efsanelerimize daha hayatta var iken saygı göstermek için böyle bir gece düzenledik. Üstatlarımıza saygı gecelerinin ilkini Nejat Uygur ile başlattık. Bu organizasyon Malatya için bir ilk oldu. İlerleyen dönemlerde diğer üstatlarımız için geceler düzenleyecek ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Malatyamızda tiyatro camiasından usta isimlerin de katılımını beklediğimiz oyunumuza tüm halkımız davetlidir" dedi.

21 Aralık 2012 Cuma günü saat 18.00'de Malatya Kongre Kültür Merkezi'nde sergilenecek oyuna katılımın yoğun olması beklenirken, Zamsalak isimli oyunda; İzzettin Akpulat, Şükrü Atay, Onur Yıldız, Doğan Ateş, Koray Doğan, Servet Yılmaz ve Levent Köylü rol alacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız