SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zanlı da Polisler de Hemşehri!..

A- A+ PAYLAŞ

Cezmi Kartay Caddesi’nde çevreyi rahatsız eden bir şahıs, müdahalede bulunan 4’ü Elazığlı 6 polise karşı koydu, mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre; Cezmi Kartay Caddesi üzerinde 00.10 sıralarında alkol alarak çevreyi rahatsız ettiği öne sürülen Elazığ- Baskil doğumlu 25 yaşındaki M.A., kendisini uyarmak isteyen 4’ü Elazığ merkez, Palu, Maden ve Keban ilçeleri nüfusuna kayıtlı B.Y., O.K., H.T., E.G., C.B. ve B.D. adlı polis memurlarına küfür edip, tekme ile vurmaya kalkışınca, etkisiz hale getirildi. Alkollü olduğu için idari para cezası uygulanan zanlı adli işlem için gönderildiği adliyece tutuklandı.

Öte yandan, aynı caddede 00.05 sıralarında alkol alarak çevreyi rahatsız eden 18 yaşındaki Silvan doğumlu M.Y. adlı şahsın da polis ekiplerince yakalandığı, üzerinde 1 adet komando bıçağı çıktığı, hakkında idari para cezası uygulanan şahsın savcı daha sonra adliyeye getirilmek üzere ailesine teslim edildiği bildirildi.

Bu arada, Cezmi Kartay Caddesi’nde meydana gelen ilk olay, Malatya’da eski Emniyet Müdürü Orhan Savaş ile halen Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Ali Osman Kahya’nın da zaman zaman çeşitli vesileyle dile getirmiş oldukları, Malatya kadrosunda çok sayıda yakın çevre iller nüfusuna kayıtlı polisin bulunduğu bilgilerinin ilginç bir teyidi oldu. Eski emniyet müdürü Savaş, bu durumun zaman zaman bazı emniyet hizmetlerinin yerine getirilmesinde sıkıntı yarattığı iddiasını savunuyordu. 2 bin dolayında personeli bulunan Malatya Emniyet Müdürlüğü kadrosunda, çok büyük çoğunluğu Elazığlı olan yakın iller nüfusuna kayıtlı 300 civarında polis bulunduğu belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız