SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zanlı Kameraya Yakalandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da alışveriş bahanesi ile bir mağazaya giren iki kişiden biri tezgahtarı meşgul ederken, diğeri raftaki kot pantolonu montunun altına gizleyerek çaldı. Hırsızlık olayı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Milli Egemenlik Caddesi’nde 29 yaşındaki A.S. adlı şahsa ait işyerine saat 11.00 sıralarında gelen iki kişiden biri tezgahtarı oyalarken, diğeri ise raftaki kot pantolonunu el çabukluğu ile montunun altına saklayarak çaldı. Mağazadaki kamera sisteminden habersiz olan şahısların tüm hareketleri kayıt altına alındı.

Hırsızlık olayının farkına varıp kamera kayıtlarını izleyen mağaza yetkilileri, zanlıları çevrede yakalayıp, durumu polise bildirdi. Polis olayla ilgili olarak 17 yaşındaki E.G., kardeşi 15 yaşındaki M.G. ve 15 yaşındaki C.G. adlı şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız