SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zanlı Robot Resimden Yakalanmış

A- A+ PAYLAŞ

Temmuz ayında 4 yaşındaki kızın kaçırılması olayının zanlısı robot resimden yakalandı.. Bu arada iki kız çocuğunun daha tacize uğradığı, il merkezindeki olayın failinin meçhul olduğu, Şahnahan'daki olayın zanlısının ise kızın yakınları tarafından yakalanıp dövüldükten sonra jandarmaya teslim edildiği öğrenildi.

ROBOT RESİMDEN..
Emniyet Müdürlüğü, Temmuz ayında bir kız çocuğunun kaçırılması olayının zanlısının yakalandığını aşağıdaki açıklama ile duyurdu:

İlimizde 18/07/2006 günü saat: 15.00 sıralarında Mağdure 2002 doğumlu R.D.’nin, Faili Meçhul kişi tarafından ikametinin önünde kaçırılarak, Olaydan bir gün sonra Sancaktar Mezarlığı arka tarafında kayısı toplayan işçiler tarafından bulunması olayıyla ilgili olarak, görgü tanıklarının beyanları doğrultusunda şüphelinin robot resmi çizdirilerek tüm birimlere dağıtılmıştır.

Müdürlüğümüz ekiplerince 06/01/2007 günü yapılan çalışmalar neticesinde, S. K. isimli şahsın, Mağdure R. D.’yi kaçıran şahsın robot resmine uyduğu tespit edilmiş, S. K. isimli şahıs yakalanarak, Olayın tanıkları T. Ö. ve Ü. A. isimli şahıslara gösterildiğinde Mağdureyi kaçıran şahıs olduğunu teşhis etmişlerdir.

Daha güvenli bir Malatya için halkımızın 155 Polis İmdat telefonu ile malatyaemniyet@malatya.pol.tr ve 155@malatya.pol.tr adreslerinden bize ulaşarak ihbarlarda bulunmalarını bekliyoruz."

İKİ OLAY..
Öte yandan, Dabakhane Mahallesi’ndeki bir apartmanda, 10 yaşlarındaki kız cocuğunun bir sapığın tacizine uğradığı öne sürüldü. Küçük kızın annesi polise başvurarak, S. adlı kızının tacize uğradığını bildirdi. Küçük kız da ifadesinde 15.15 sıralarında evlerinin önünde iken, tanımadığı bir şahsın yanına geldiğini, “Ben çamaşır satıyorum. Beni üçüncü kata çıkarır mısın?” dediğini, üçüncü kata çıktıklarında, şahsın kendisini sıkıştırarak taciz ettiğini, evlerinin ziline basacağını söylemesi üzerine şahsın kaçtığını anlattı. Polis, sapığın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Şahnahan Kasabası’nda da 12 yaşlarındaki P. adlı kıza elle sarkıntılıkta bulunduktan sonra kaçtığı öne sürülen 27 yaşındaki M.A. adlı şahsın, kızın olayı babası ve amcasına anlatması sonucu, bu kişiler tarafından yakalanıp dövüldüğü, daha sonra olaya jandarmanın müdahale ettiği, baba ve amcanın serbest bırakıldığı, “Irza Tasaddi” ile suçlanan zanlının ise gözaltında olduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız