SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zanlı Tutuklandı

A- A+ PAYLAŞ

Tandoğan Mahallesi'nde, Pazar gecesi 5 çocuklu karı kocayı tabancayla vurarak öldürdükten sonra polise teslim olan 18 yaşındaki Elazığ doğumlu zanlı Habip Baykar, polisteki sorgusunun ardından öğleden sonra Adliyeye gönderildi.

Tandoğan Mahallesi'nde oturan ve şoför olduğu öğrenilen Yazıhan Sinanlı Köyü doğumlu 43 yaşındaki Veysel Karahan ile 35 yaşındaki eşi Menekşe Karahan, evlerinde uğradıkları silahlı saldırı sonucu öldürülmüşlerdi. Polis olaydan sonra, Karahan çiftinin Fatih Lisesi son sınıfındaki kızı Aslı K.'ya ilgi duyan ve 1.5 ay önce de Karahan çiftinin evlerine zarar veren, aynı okulun mezunu 18 yaşındaki Habip Baykar olduğunu saptamıştı.

Polis zanlıyı ararken, zanlı Beydağı Polis Merkezi'ne teslim olmuştu.

Savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemeye sevkedilen Habip Baykar, saat 15.30 sıralarında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada olayla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü Vukuat raporunda "22/06/2008 günü saat:21.00 sıralarında Haber Merkezinin yukarıda belirtilen adreste silahla yaralama olayı olduğunu bildirmesi üzerine olay yerine giden görevlilerimizce, V. ve M.K.’nin silahla vurulmak suretiyle olay yerinde EKS oldukları anlaşılmış, suç aleti CZ-75 marka tabanca, bu tabancaya ait 1 adet şarjör ile birlikte teslim olan şüpheli gözaltına alınmış, olay yerinde yapılan inceleme neticesinde 11 adet 9 mm. çapında kovan, 5 adet deforme olmuş mermi çekirdeği, 1 adet nüve ve kan örnekleri alınarak muhafaza altına alınmış olup, olayla ilgili tahkikat devam etmektedir." bilgisi verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız