SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zapçı'nın Cenazesi Toprağa Verildi

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Meclisi'nde 1984-1994 yılları arasında ANAP üyesi olarak görev yapan, İşadamı Kemal Zapçı (fotoğrafta sağ başta gözlüklü olan)'nın, İstanbul'da geçirdiği kaza sonucu vefat eden Endüstri Mühendisi oğlu Mehmet Zapçı'nın cenazesi, kalabalık bir katılımla Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Zapçı'nın, 2'si kız 3 çocuğunun en küçüğü olan ve İstanbul'da özel bir şirkette çalışan oğlu Mehmet Zapçı, geçtiğimiz hafta Cumartesi günü, evinin bulunduğu İstanbul Nişantaşı'ndaki bir katlı otoparkın 2. katında otomobilini parketmek isterken, otomobilin 2. kattan aşağıya uçması sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede önceki gün vefat etmişti.

Mehmet Zapçı'nın cenazesi İstanbul'dan Malatya'ya getirildi ve Şehir Mezarlığı Camii'nde Cuma Namazı'nı müteakip Müftü Bekir Gerek tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından kaldırıldı. Cenaze törenine; Zapçı ailesi ve yakınları, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın, eski bakan ve milletvekillerinden Metin Emiroğlu, eski belediye başkanlarından Seyhan Semercioğlu, bazı siyasi partiler ile sivil toplum örgütlerinin başkanları ve yöneticileri ile oldukça kalabalık bir topluluk katıldı.

Cenaze daha sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız