SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zara ve Metin Şentürk'le Final

A- A+ PAYLAŞ

16. Malatya Fuarı ve Kayısı Festivali, Pazar akşamı gerçekleştirilen Zara ve Metin Şentürk konseriyle son buldu.

Son gün programına ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu "özetle" şu açıklamayı yaptı:

"16 Temmuz Çarşamba günü başlayan, 16. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı & Uluslar arası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali kapsamında birbirinden değerli ses sanatçılarının sahne aldığı Fahri Kayahan Sahnesinde 20 Temmuz Pazar günkü son gecede Metin Şentürk ve Zara rüzgarı esti.

Programı Belediye Başkanı H. Cemal Akın ve eşi Nurten Akın’ın yanı sıra Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Özbildirici, Belediye Meclis Üyeleri, bazı daire Müdürleri ve Mişmişparkı dolduran onbinlerce vatandaş izledi.

Fahri Kayahan Sahnesinde düzenlenen son gece konserlerinde ilk olarak Türk Halk Müziği sanatçısı Nevzat Soydan sahne aldı. Soydan seslendirdiği birbirinden güzel uzun hava ve hareketli türkülerle izleyenlere türkü ziyafeti çekti. Programın sonunda sanatçıya Malatya Belediyesi Zabıta Müdürü Halil Fırat tarafından kayısı ve kayısının kristal maketi hediye edildi.

Daha sonra sahneye, engelli vatandaşlarımızın sesi, gururu, gönül gözü olan ünlü sanatçı Metin Şentürk çıktı. Konserine başlamadan önce, düzenlenen organizasyon ve kendisini Malatyalılar ile buluşturduğu için Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür eden Şentürk, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla onbinleri coşturdu. Zaman zaman vatandaşların da tempo tutarak eşlik ettiği Metin Şentürk’e programının sonunda Belediye Başkanı H. Cemal Akın tarafından kayısı ve kayısının kristal maketi hediye edildi.

Metin Şentürk konserinin ardından Mişmişpark’ta dakikalarca süren bir havai fişek gösterisi yapıldı. Bu arada konserleri izlemeye gelen engelli vatandaşların yanına giden Belediye Başkanı H. Cemal Akın, onları sahneye daha yakın bir yere aldırıp, kayısı ikram etti. Başkan Akın’ın engellilere yönelik bu davranışını gören vatandaşlar da kendisini alkış yağmuruna tuttular.

Malatya Fuarı ve Kayısı Festivalinin son gecesinde sahneye son olarak Zara çıktı.

Zara, 14. Malatya Fuarı ve Kayısı Festivaline de katıldığını, kendisini bir kez daha Malatyalılar’la buluşturduğu için Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür etti. Anadolu’nun değişik yörelerinden seslendirdiği türkülerle vatandaşları duygulandıran, hareketlendiren Zara, hem eski, hem yeni film şarkıları hem de okuduğu kaside ile Mişmişparkı dolduran onbinleri adeta mest etti.

Program sonunda Belediye Başkanı H. Cemal Akın ve eşi Nurten Akın tarafından Zara’ya kayısı ve kayısının kristal maketi hediye edildi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız