SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Zarar Verenler Var'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesinin, kentin çeşitli yerlerindeki parklarda onarım ve yenileme çalışmaları yaptığı, bu arada parklara zarar verenlere karşı da vatandaşlardan duyarlılık ve sahiplenme beklendiği belirtildi.

Belediye Basın Bürosu'nun konuya ilişkin bülteni şöyle:

"Malatya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrimizin değişik yerlerinde yeşillendirme ve fidan dikim çalışmaları aralıksız sürdürülürken, mevcut çocuk parklarında da tadilat ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince çocuk parklarında yürütülen çalışmalar kapsamında, 8 adet çocuk parkında gerekli tadilatların yapıldığı, ayrıca oyun gruplarının bulunduğu alanın zeminin de kauçuk malzeme ile kaplandığı belirtildi.

Yapılan açıklamada, mevcut çocuk parklarında, özellikle oyun gruplarının bulunduğu alanların kum veya ince malzeme ile kaplı olduğu ifade edilerek, çocukların daha sağlıklı ve daha güvenli bir şekilde oyun oynamalarını temin etmek amacıyla zeminin 3 cm kalınlığında kauçuk malzeme ile kaplanmakta olduğu, bu çalışmaların toplam 25 parkta gerçekleştirileceği bildirildi.

Açıklamada, parklarda çocuklara yönelik yapılan tadilat ve yenileme çalışmalarının yanısıra büyüklere yönelik düzenlemeler de yapıldığı belirtilerek, sözkonusu düzenlemeler kapsamında parklara, vatandaşların sağlıklı yaşam için ihtiyaç duydukları spor aletlerinin yerleştirileceği bildirildi.

Çocuk ve dinlenme parklarında periyodik olarak düzenlemelerin yapıldığı ve bazı kişilerce parklara zarar verildiği belirtilen açıklamada, vatandaşların parkları sahiplenmeleri ayrıca, zemini kauçukla kaplı olan parklarda ise kabuklu çerez tüketmemeleri istendi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız