SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zararsız Ceza!.

A- A+ PAYLAŞ

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)'ndan Yeni Malatya Spor eski teknik direktörü Vedat İnceefe'ye ceza çıktı. Ayrıca, Malatyaspor kulübüne de ceza geldi.

İSTİFA EDEN HOCAYA CEZA..
2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Yeni Malatya Spor'un, deplasmanda Akçaabat Sebatspor'la oynadığı ve 1-1 sonuçlanan maçtan sonra, rakip takım yöneticileri ve güvenlik görevlileriyle kavga eden, daha sonra da teknik direktörlük görevinden istifa eden Vedat İnceefe'ye, PFDK'dan ceza çıktı.

İnceefe görevden ayrıldığı için Yeni Malatya Spor'un etkilenmeyeceği ceza şöyle açıklandı:

"YENİ MALATYASPOR Kulübü teknik sorumlusu VEDAT İNCEEFE'nin, 26.02.2011 tarihinde oynanan AKÇAABAT SEBATSPOR - YENİ MALATYASPOR Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup futbol müsabakasında, rakip takım taraftarına ve güvenlik görevlilerine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ile cezalandırılmasına,"

PFDK aynı maçta, Malatyaspor teknik kadrosuna yönelik hareketleri nedeniyle Akçaabat Sebat'tan da iki yöneticiye ceza verdi ve bu cezaları şöyle açıkladı:

"AKÇAABAT SEBATSPOR Kulübü idarecisi BEDİR SAĞUER'in, 26.02.2011 tarihinde oynanan AKÇAABAT SEBATSPOR - YENİ MALATYASPOR Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup futbol müsabakasında, rakip takım teknik sorumlusuna yönelik hakareti nedeniyle takdiren 15 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 4.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada AKÇAABAT SEBATSPOR Kulübü idarecisi ERHAN CİMŞİR'in, rakip takım teknik sorumlusuna yönelik hakareti nedeniyle takdiren 15 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 4.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,"

VE MALATYASPOR'A..
3. Lig 1. grupta son sırada yeralan, teknik direktörü olmayan, Mustafa Korkmaz başkanlığındaki yönetiminin de bir süredir uğramadığı Malatyaspor'a, Ankara Demirspor'la Malatya'da oynadığı ve 2-2 sonuçlanan maçla ilgili ceza geldi.

Maçın 85. dakikasında birbirleriyle yumruklaşıp kırmızı kartla oyun dışı kalan Malatyaspor'lu Talat ile Ankara Demirspor'lu Kenan'a da 2'şer maç men cezası çıktı.

Malatyaspor ile futbolcuların cezaları şöyle açıklandı:

"MALATYASPOR Kulübünün, 27.02.2011 tarihinde oynanan MALATYASPOR - ANKARA DEMİRSPOR Spor Toto 3. Lig 1. Grup futbol müsabakasında, stadyumda özel güvenlik bulundurulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 1.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada MALATYASPOR Kulübünün, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle takdiren 1.200.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Cezaların birleştirilmesi suretiyle MALATYASPOR Kulübünün, toplam 2.200.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada MALATYASPOR Kulübü sporcusu TALAT AKÇA'nın, rakip takım oyuncusuna yönelik hakareti nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

ANKARA DEMİRSPOR Kulübü sporcusu KENAN ÇANKAYA'nın, 27.02.2011 tarihinde oynanan MALATYASPOR - ANKARA DEMİRSPOR Spor Toto 3. Lig 1. Grup futbol müsabakasında, rakip takım oyuncusuna yönelik hakareti nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız