SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zavallı Muhalefet!.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:11:00
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AKP iktidarları döneminde, Türkiye'de her alanda büyük hizmetlerin yapıldığını söyledi. 

AKP Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder'e, 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunan Mustafa Şahin, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Ülkeye hizmet noktasında iktidara gelebilmek için partilerin kurulduğunu ifade eden Şahin, "Her partiye nasip olmayan bir özelliği biz taşıyoruz. 2001 yılında kurulan partimiz, bütün engellemelere, kirli ve çirkin ayak oyunlarına rağmen kısa bir sürede kahir bir ekseriyetle iktidarı yakaladı. Tabi iktidara gelmek çok kolay oluyor ama iktidarda kalmak sizin ve ekibinizin göstermiş olduğu duruşla uzayabilir" dedi. 

Şahin, Türkiye'de bugüne kadar Cumhuriyetin rekorunun kırıldığı bir ihracat rakamının yakalandığını belirterek, şunları söyledi: "157 milyar doların üzerinde bir ihracat rakamı yakalanmış. Bunu yakaladığımız zaman ülkede bugüne kadar sokak eylemleriyle, bir takım nümayişlerle iktidarın yapmış olduğu her şeyi yok göstermeye çalışan başta ana muhalefet ve yavru muhalefetiyle beraber, bunları görmeleri gerekir diye düşünüyorum. Onların feveranları ile rakamlara ve vatandaş memnuniyetine bakıyoruz. Vatandaşlarımızın yorumlaması ve bakış açısıyla, iktidarın karşısında olan muhalefetin bakış açısı arasında hiçbir benzerliğin olmadığını görmekteyiz."

"Karşımızda zavallı bir muhalefet var"

Karşılarında zavallı konumuna düşen bir Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) olduğunu iddia eden ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'yı eleştiren milletvekili Şahin, "Buraya gelen bir milletvekili var ve hep geldiğinde iktidara küfür ediyorlar. Aşağılama noktasında fütursuzca hakaretler savuruyorlar. Ben onlarla polemiğe girecek kadar zamanımızın bol olmadığını düşünüyorum. Biz işimize bakacağız. Elbette ki muhalefette işine bakacak ama Türkiye'deki muhalefet anlayışıyla, demokratik sistemlerdeki muhalefet arasında benzerlik görünmüyor. Siz eğer muhalefetteyseniz büyümeniz gerekirken ama maalesef bakıyorsunuz AK Parti iktidarları döneminde muhalefetin acziyet içerisinde kıvrandığını gören vatandaşlarımız, onlardan her seferinde desteklerini biraz daha çekmeye çalışıyorlar" ifadelerini kullandı. 

AKP Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ise, yeniden AKP Battalgazi İlçe Başkanlığına seçilmenin mutluluğunu yaşadığını kaydetti.  Güder, teşkilatla birlikte Battalgazi'ye hizmet etmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız