SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Zehirli Ağaç' Operasyonu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Gladiçya Tiriacatos adıyla anılan zehirli dikeni olan ağaçlar söküldü. Zehirli dikenlerin, insanı felç bıraktığı ve ölümlere neden olduğu iddia edildi.

Malatya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Yılmaz, Malatya Belediyesi hizmet binası karşısındaki Sümer İlköğretim Okulu bitişiğindeki Gladiçya Tiriacatos ismiyle anılan ve 1. derecede güvenlik gerektiren askeri birlikler gibi yerlerin etrafına sık aralıklarla dikilen zehirli dikeni olan ağaçların, şehir peyzajında kullanılmasının sakıncalı olması nedeniyle söküldüğünü açıkladı.

Yılmaz, "Bu ağacın her tarafı diken, çocuk geçerken elini atsa, değdiği yeri zehirler, felç eder. Allah korusun daha da kötüsünü söylemek istemiyorum" dedi.

Yılmaz, basın mensuplarına bazı zehirli dikenlerin 27 santim uzunluğunda olduğunu cetvelle ölçerek gösterdi.

Zehirli dikeni olan ağaçlar iş makinesinin da yardımı ile kesildi. Ağaçların 40 yıllık olduğu tahmin ediliyor. Yılmaz, Belediye olarak söktükleri her bir ağaç için 20 tane yeni ağaç diktiklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız