SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Zekası Önemli'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Malatya il Başkanı Mehmet Asiltürk, Necmettin Erbakan'ın yeniden siyaset sahnesine dönerek parti Genel Başkanlığı'na seçilmesi hakkındaki değerlendirmesinde, "Bazıları yaşlı diyebilir. Bazıları yürüyemiyor diyebilir. Ama bizim için önemli olan aklıdır, zekasıdır. Bilgisidir ve liderlik özelliğidir. Bunların hepsi de kendisinde mevcuttur" dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk, "Saadet Partisi, Milli Görüşün devamı olan bir partidir. Tabelalar değişse de, Milli Görüş hareketi 1969 yılından bugüne kadar yelpazesi değişmeyen bir siyasi partidir. Necmettin Erbakan, Milli Görüş harekatının lideridir. Bu 1969 yılından beri böyledir. 11 Temmuz'da yapılan seçimde Milli Görüş'e yakışmayan bir şekilde istişareler yapılmamıştı" ifadelerini kullandı.

1987'den beri Mili Görüş'ün kongrelerine katıldığını belirten Asiltürk, "Bugüne kadar ben bu kadar kalabalık ve coşkuyu görmemiştim. Kongrede Divan Başkanı'nın açıklaması ile Genel Başkan aday ismi duyuldu. Ayrışmadan sonra Milli Görüş'ün sona erdiği ve bittiği şeklinde bazı söylemler vardı. Necmettin Erbakan, bu dava çizgiden çıkmasın diye, bu davanın bütün Türkiye'nin davası olduğunu ortaya koymak üzere bu süreçte derleyici ve birleştirici bir Genel Başkanlığı üstlendi" diye konuştu.

Erbakan'ın yaşlılığından çok kendilerine liderliği ve zekasının önemli olduğunu belirten Asiltürk, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bazıları yaşlı diyebilir. Bazıları yürüyemiyor diyebilir. Ama bizim için önemli olan aklıdır, zekasıdır. Bilgisidir ve liderlik özelliğidir. Bunların hepsi de kendisinde mevcuttur. Bu önümüzdeki süreçte Saadet Partisi, Milli Görüş, tekrar 3. şahlanışını yapacak, önümüzdeki seçimlerde mutlaka Meclis'te yerini alarak, ülkenin hayrı olan işlerde motor, şerrine olan işlerde de fren görevini yaparak, asli vazifesini yerine getirecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız