SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Zeki Hoca' Vefat Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:06:23
'Zeki Hoca' Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde, eğitim camiasının renkli isimlerinden 'Zeki Hoca' lakaplı Zeki Akalın vefat etti. 

32 yıllık eğitimci Zeki Akalın, yaklaşık 2 yıldır kanser hastalığıyla verdiği mücadeleye, 53 yaşında yenik düştü. Tedavisi için bulunduğu İstanbul'da vefat eden Akalın'ın cenazesi Darende'ye getirilerek, bugün öğle namazının ardından ilçede toprağa verildi.

Cenaze törenine; Kaymakam Mehmet Aktaş, Belediye Başkanı İsa Özkan, Milli Eğitim Şube müdürleri İbrahim Ülcü ve Hasan Yay, Emniyet Müdürü Salih Köken, diğer kurum ve daire amirleri, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri ve Akalın'ın birçok dost, akraba ve sevenleri katıldı.

İlçede uzun yıllar Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda görev yapan Akalın, daha sonra İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılığı'nda bulunmuştu. Akalın ilçede yardımsever kişiliğiyle, sevecen tavırlarıyla ve bir neslin 'Zeki Hoca'sı olarak tanınıyordu. Öğrencileri, cenaze sırasında gözyaşlarına hakim olamazken, öğretmenlerine de son görevlerini yaptılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız