SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Zelil ve Perişan Olacaklar"

0
Güncellendi - 2016-02-04 18:14:47
A- A+ PAYLAŞ

Kardeşlik Platformu adı altında bir araya gelen sivil toplum kuruluşları, aylık istişare toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da konuk olarak katıldı.

Şeker-İş Sendikası Malatya Şubesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen istişare toplantısı, Şeker Fabrikası Sosyal Tesisleri’nde düzenlendi. Terör gündemi ile yapılan toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Toplantı da ilk olarak söz alan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğu ve Güneydoğu’da sürdürülen terör operasyonlarına değinerek “Diyarbakır’ın kültürünün korunmasını istiyoruz. Bu korunma esnasında da etnik milliyetçiliği, etnik mezhepçiliği ve hiçbir etnikçiliği tasvip etmiyoruz. Devletimizden hukuk müeyyideleri çerçevesinde tüm vatandaşları yasalar önünde eşit olduğu anlamında hareket etmek durumundadır. Bizde o görüş ve düşüncedeyiz” diye konuştu.

Paano01Yasalarda eksiklikler olabileceği ve yasaların canlı organizma gibi olduğunu ifade eden Gürkan, “Meclisin var oluşu da bundandır. Eksiklerin bizim seçip gönderdiğimiz vekiller tarafından yeniden düzenlenmesidir. Günün gereklerine göre yeniden şekillendirilmesi için meclisimizin çalışmaları için vardır. Milletvekilleri de bu görev ve sorumluluklarını bizim adımıza yerine getiriyorlar. Özet olarak bu memleketin hepsi bizimdir. Bu ülkeyi bölmeye parçalamaya kimsenin gücünün yetmeyeceği, buna cüret edeceklerde sonunda zelil ve perişan olacaklardır” ifadelerine yer verdi.

Milletvekili Mustafa Şahin ise Türkiye’de terörün baş gösterdiği süreçlere değinerek “Bunların o silahlı güçlerini durdurdukları andan itibaren bugünkü operasyonların yapılması gerektiği görüşündeydim. Yani bugün yapılan operasyonlar aslında o günlerde yapılmalıydı. Merhamet maraz getirir düsturuyla bu operasyonlar o günlerde olsaydı, belki de bu kadar zayiat olmazdı. Güvenlik güçlerimizde belki de kendi canları pahasına mücadeleyi kansız bir şekilde sürdürmek için canla başla kardeşlerimiz mücadele etmektedirler” diye konuştu.

Toplantıda, son olarak toplantıya katılan sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin değerlendirmeleri ve soruları yer aldı. Toplantı, verilen birlik ve beraberlik mesajı ile sona erdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • arğalı (8 yıl önce)
    Benim anlamadığım sivil toplum istişaresinde siyasilerin ne işi var
    0
    0
    Yanıtla
  • akhoca44 (8 yıl önce)
    zaten olacakları kadar rezil olmuşlar.asıl rezaleti ahiret de görecekler sen seyret başkanım
    0
    0
    Yanıtla
  • aysel (8 yıl önce)
    Mustafa şahin ne dedi ? anlamadim
    0
    0
    Yanıtla