SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zengin'e Veda Töreni..

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilliği aday adaylığı için İl Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrılan Dr. Hacı Bayram Zengin'e veda töreni düzenlendi.

Sağlık İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törene Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş da katıldı.

Veda töreninde bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş, 1,5 yıldır Malatya'da olduğunu, sıkıntılı olabilecek işleri çok sıkıntı olmadan atlattıklarını kaydetti. Işıktaş, "1,5 yıl içerisinde Malatya'da çok kısa bir zaman dilimi olarak geliyor ama gerçekten sıkıntılı olabilecek işleri sıkıntısızca atlatabildik. Belki çok farklı sıkıntılarla karşılaşabilirdik ama sizlerin azmiyle, öncelikle müdür beyin kararlı ve dik duruşuyla çok fazla sıkıntı yaşamadan bu süreci atlattık" dedi.

Dr. Hacı Bayram Zengin ise, "Malatya'mız sağlık hizmetleri açısından ilk 10'lara ulaştı. Birçok alanda ciddi mesafeler kat ettik. Biz bir takım oyunu oynuyoruz. Takımda bulunan arkadaşlar, her zaman birlikte çalıştıkları zaman başarılı olacaklardır. Güzel günlerimizde oldu. Tabi sıkıntılı günlerimizde oldu. Bazen sert konuşmalarımızda oldu. Bunlar bireysel duruşumuzdan değil, ülkemize olan hizmet aşkındandır. Hepiniz hakkınızı helal edin" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş, Zengin'e takdir belgesi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız