SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zeyid Uçar da Çalık Durur mu?!

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:15:10
Zeyid Uçar da Çalık Durur mu?!
A- A+ PAYLAŞ

TBMM Adalet Komisyonu'nda HSYK yasa teklifinin görüşüldüğü toplantıda AKP'liler ile CHP'liler arasında kavga çıktı. AKP'nin "galiz küfürleri" ile gündeme gelen Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, bu kez toplantıya katılan Yargıçlar Sendikası Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'na savurduğu "uçan tekme" ile toplantıya damgasını vurdu. AKP'nin Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, CHP Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz'la kavga ederken, erkek milletvekillerinin kavgayı güçlükle ayırdıkları belirtildi.

hurriyet.com.tr'de Oya Armutçu imzasıyla "Mecliste yine HSYK kavgası" başlığıyla yayınlanan haberde, kavgalar şöyle anlatıldı:

"HSYK kanun teklifinin görüşüldüğü gergin toplantıya AK Partili Zeyid Aslan'ın Yargıçlar Sendikası Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'na savurduğu uçan tekme damga vurdu. Aslan, daha önce de CHP'li vekillere ve Meclis'teki kadın gazetecilere yönelik küfürleri sözleriyle tepki görmüştü. Bugünkü kavgada erkek vekillerin yanı sıra kadın vekiller de birbirlerinin üzerine yürüdü. Kadın vekilleri erkekler ayırmakta zorlandı. Eminağaoğlu, ''Hayatımın ilk dayağını yedim'' diye açıklama yaptı.

Ömer Faruk Eminağaoğlu'na uçan tekme savuran AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan daha önce de CHP'li vekiller ve Meclis'teki kadın gazetecilere söylediği sözlerle gündeme gelmişti. Aslan, daha önce CHP’li Kamer Genç’e “senin ananı s.....” demiş, Meclis'te kadın gazetecilere ''Ben de sizin bacak aranızı çeksem...'' diyerek uygunsuz sözler sarfetmiş ve tepki çekmişti. Aslan'ın son vukatı ise CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'ye “senin kı.... s......” diye küfretmesi olmuştu...

KADIN VEKİLLER DE BİRBİRİNİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Salonda AK Partili ve CHP'li erkek vekiller arasındaki kavga kadın vekillere de sıçradı. AK Partili Fatma Kotan, Öznur Çalık ve CHP'li Dilek Akagün Yılmaz arasında kavga çıktı. Birbirlerinin üzerine yürüyen kadın vekilleri, erkek vekiller güçlükle ayırdı. AK Partili Öznur Çalık, "Herkes haddini bilecek" diye bağırdı. CHP'li Yılmaz, "Terbiyesiz sizsiniz" dedi..."

ZEYİD ASLAN VE ÖZNUR ÇALIK..

HSYK ile ilgili toplantıda kavgalarıyla gündeme gelen AKP'nin Tokat Milletvekili Zeyid Aslan ile Malatya Milletvekili Öznur Çalık, geçtiğimiz haftalarda Aslan'ın, CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce'ye TBMM genel kurulunda ettiği küfürden sonra, meclis sıralarında yan yana otururken görüntülenmişti. Çalık'ın, bu olaydan sonra bir kadın milletvekili olarak "destek verir gibi" Aslan'la birlikte oturması ilginç bir görüntü olarak, TV'lerin olayla ilgili haberlerinde sıkça gösterilmişti. Çalık, bu olaydan birkaç gün sonra meclisteki kadın milletvekillerinin, küfürü protesto için "kırmızı fular" takarak yaptıkları eyleme de aktif destekte bulunarak, bir kez daha dikkat çekmişti.

Bu arada, TBMM'nin Adalet Komisyonu'nda yaşanan son kavgalarla ilgili hurriyet.com.tr'deki haberin tamamını aşağıdaki adresten ulaşarak okuyabilirsiniz:

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25548282.asp

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız