SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zeynep Türkiye Şampiyonası'na Katılacak

0
Güncellendi - 2016-10-25 00:24:07
Zeynep Türkiye Şampiyonası'na Katılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un Masa Tenisi sporcusu Zeynep Gökduman, Minikler D Grubu Masa Tenisi müsabakalarında ikinciliği elde ederek, Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasına katılma hakkını elde etti.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu faaliyet programında yer alan Minikler D Grubu Masa Tenisi müsabakaları 22-23 Ekim tarihlerinde Kayseri’de yapıldı. Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un masa tenisi sporcusu Zeynep Gökduman, iyi performans sergilediği grup müsabakalarında ikinci oldu ve Türkiye şampiyonasına katılma hakkını elde etti.

Başarılı sporcunun antrenörü Orhan Altay, “Türkiye Masa Tenisi Federasyonu faaliyet programında yer alan Minikler D Grubu müsabakalarında Sporcumuz Zeynep Gökduman ikinci olarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı. Kendisini tebrik ediyorum. Ayrıca göstermiş oldukları performanstan dolayı tüm sporcularımı ayrı ayrı kutluyorum. Bize destek veren başta Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner’e, Kulüp Başkanımız Dursun Sucu’ya, yöneticilerimiz Eyüp Bolat ve Kadircan Esen’e ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

masatenisi1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız