SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zeynep'e Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ

Hakkari’de mayın patlaması sonucunda yaralananlar arasında bulunan ve Turgut Özal Tıp Merkezine getirilerek, çocuk yoğun bakım ünitesinde tedavi edilen Zeynep Kurt'u, AKP milletvekili İhsan Koca ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile AKP il başkanı Mustafa Şahin ziyaret ettiler.

Ziyarete ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin ile birlikte 15 aylık Zeynep bebeği ziyaret edip, amcasına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Patlama sonucu iki ayağında kırıklar ve parçalanmalar olan Zeynep bebeğin sağlık durumu hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Zeynep bebeğin durumunun iyi gittiğini, doktorların gerekli bütün tedavileri yaptıklarını söyledi.

Tüm Türkiye’yi yasa boğan bir terör olayının yaşandığını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Terörün ne kadar acımasız olduğunu Zeynep bebeğin yüzüne bakınca daha iyi anladık. Nur topu gibi bir yavrumuz terör güçleri tarafından katledilmeye çalışılıyor. Terör örgütü bölgede öğretmenleri kurşunlayıp, din görevlilerini katledip, araç gereçleri yakıp bir kaos oluşturmaya çaba gösteriyor. Bu yaşanan olaylarda yüreğimizi burkuyor. Annesi patlamada ölmüş, ablası ise yaralanmış Zeynep bebeğin amcası burada, kendisiyle görüştük. Bir ihtiyaçları varsa her zaman yanında olduğumuzu söyledik. Amcası da bize bütün ihtiyaçlarının karşılandığını, Malatya’ya gelmenin çok isabetli karar olduğunu, getirilmeseymiş iki ayağını kaybetme riskiyle karşı karşıya kalınabileceğini söyledi. Doktorlarımızda Zeynep bebeğin durumunun iye gittiğini, büyük riskleri atlatmak üzere olduğu söylediler” dedi.

Ölenlere rahmet, yaralananlara acil şifalar, geride kalanlara ise baş sağlığı dileyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “İnşallah ülkemiz bundan sonra böylesine terör olaylarıyla karşılaşmaz” dedi.

Hain saldırıyı yapan terör örgütünü kınayan AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca ise “Kendi çoluk çocuğunu, kendi bebeğini öldürebilecek şekle gelmiş insanlardan ne kendi insanına nede bu millete, ülkeye fayda gelir” dedi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin’de “Ölenlere rahmet, kalanlara acil şifalar diliyorum” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız