SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zeyno 44 Malatyaspor'un Başında

0
Güncellendi - 2016-03-01 19:41:51
Zeyno 44 Malatyaspor'un Başında
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'da teknik direktörlük görevine tecrübeli teknik adam Muharrem Zeyno getirildi. Göreve başlayan Zeyno, futbolcularla toplantı yaparak, 'ligde kalacaklarını' ifade etti.

Bu sezon özellikle ikinci yarıdan itibaren bir dizi sıkıntılar yaşayan ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren 44 Malatyaspor, ligde kalma adına umudunu koruyor. Sezona İsmail Tekin ile başlayan ve ikinci yarı Cihangir Serkan Meriç ile devam eden sarı kırmızılılar, Meriç ile yolların ayrılmasının ardından tecrübeli bir isimle anlaştı. Kilis Belediyespor maçında teknik direktörsüz oynayan 44 Malatyaspor'un başına Muharrem Zeyno getirildi.

Göreve geldikten sonra takımla ilk antrenmanına çıkan tecrübeli teknik adam, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

44 Malatyaspor yönetimine kendisine gösterdikleri ilgiden doları teşekkür eden Zeyno, "44 Malatyaspor yönetimine beni buraya layık gördükleri için teşekkür ediyorum. İnşallah kendilerini mahcup etmem. Sezon başında Malatya 1. Amatör Büyükler Ligi takımlarından 1966 Malatya Gençlik Spor'u çalıştırıyordum. O takıma da teşekkür ediyorum. 'Bana o da bizim takımımız, git faydalı olursun' dediler. Onlara da bu anlamda teşekkür ediyorum" dedi.

"KAOSU ÜZERİMİZDEN ATACAĞIZ"

Tecrübeli teknik adam, 44 Malatyaspor'u iyi yere taşıyacaklarını belirterek, şunları söyledi: "44 Malatyaspor kötü bir takım değil. Takım sadece kaos içerisine girmiş. Kaosu üzerlerinden atarak, bir aile ortamı oluşturup, takımı çıkışa geçirmek istiyoruz."

Zeyno, önlerinde Ovacık Belediye Ulaş Spor maçı olduğunu kaydederek, "Hiç galibiyeti olmayan bir takım. Bu ilk olabilir. Futbolda her şey var. Ama biz bunu onlara yaşatmayacağız. İyi bir neticeyle Malatya'ya dönüp, takımı iyi bir yere taşıyacağız" diye konuştu.

Takımdaki tek eksiğin birlik ve beraberlik olduğunu ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Çocukları kendi hallerine bırakmışlar. Yakından uzaktan futbolcularla ilgilenmemişler. Sadece idman yaptırmak marifet değildir. Önemli olan futbolcularla fizik olarak kendileriyle ilgilenmek, ihtiyaçlarına görmek ve maça hazırlamaktır. Bu önemlidir. Despotluk bana göre değil. Despot olduğunuzda kaybedersiniz."

"KARAMSAR OLMAYACAKSINIZ"

Zeyno, karamsar olmadıklarını belirterek, "Futbolda her şey var. Karamsar olmaya gerek yok. Malatyaspor'da teknik direktörlük yaptığımda göreve geldiğimde sıfır puanı vardı. 'Düştük' dediler. 13 puan aldık ve ligde kaldık. Futbolda olmayacak diye bir şey yok. Çalışırsanız ve mücadele ederseniz kazanırsınız. Ama kendini bırakırsan olmaz. Çocuklar düşmüş. 'Acaba biz ne olacağız?' diyorlar. Bize bir şey olmaz. Bunu siz götüreceksiniz. 44 Malatyaspor iyi bir takım. Öyle boş, yabana atılacak bir takım değil" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • özdemir tez (8 yıl önce)
    hocama başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla