SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zeytin Dalı'na Destek Yürüyüşü

0
Güncellendi - 2018-02-16 18:12:47
Zeytin Dalı'na Destek Yürüyüşü
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan ilçesinde Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nda terör örgütüyle mücadele eden Mehmetçiklere destek olmak ve şehit askerleri anmak için bayrak yürüyüşü düzenlendi.

İlçe halkından Kemal Oktay tarafından organize edilen, Afrin Zeytin Dalı Harekatı’na Destek Yürüyüşüne vatandaşlar ilgi gösterdi. Düzenlenen yürüyüşe Hekimhan Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları. Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Kemal Deniz, Siyasi Parti başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kapalı Pazar yerin önünde toplanan grup, ellerinde Türk bayraklarıyla Atatürk Meydanı’na kadar sloganlar eşliğinde yürüdü. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okundu.

İlçe halkı ile birlikte Mehmetçiğe dua, birlik ve beraberlik için okunan Mevlit programını düzenleyen İşadamı Hulisi Deniz yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de yürütmüş olduğu ‘Zeytin Dalı Harekatı’na dualarla destek olmak için böyle bir program düzenlediklerini söyledi. Okunan duaların ardından programda yemek ikramında bulunuldu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız