SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zincirleme Hırsızlık mı?

A- A+ PAYLAŞ

Özsan Sanayi Sitesi’ndeki bir oto servisinin kasası, içerisindeki parayla birlikte çalındı. Jandarmanın araştırmaları sırasında, olay yerinde görülen ve içerisinde 3 şahsın bulunduğu otomobilin de, olay gecesi çalındığının sahibi tarafından ifade edildiği belirtildi.

Yakınca Kasabası sınırlarındaki Özsan Sanayi Sitesi 6. Blokta bulunan Y.M.’ye ait Isuzu Servisi’nin kapı kilidini kıran hırsızlar içeriye girdiler. Saat 22.00 sıralarındaki olayda, hırsızların içerisinde 8 bin 200 YTL, 500 Euro ve 350 ABD doları bulunan para kasasını çaldıkları bildirildi.

Jandarma tarafından yapılan araştırmada, hırsızlığın meydana geldiği tahmin edilen saate yakın bir zamanda 44 KU 119 plakalı Şahin marka bir otomobilin site içerisinde görüldüğü belirlendi. Yapılan trafik kayıt sorgulamasında, aracın Ş.B. adlı şahsa ait olduğu saptandı. Ş.B.’nin otomobilini 3 ay önce M.A.D.’ye sattığı belirlendi. M.A.D.’ye ulaşan Jandarma, 44 KU 119 plakalı aracının aynı gece çalındığını, kendisinin ertesi sabah bu olayı Beydağı Polis Merkezi’ne bildirdiğini söylediği belirtildi.

Jandarma, önce il merkezinde otomobil çalıp, daha sonra Sanayi Sitesi’nde kasa hırsızlığı yapan şahısların kimliklerini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız