SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zincirleme Kaza

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da üç aracın zincirleme kazası sırasında 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. Bu arada ildeki diğer trafik kazalarında da 24 kişinin yaralandığı bildirildi.

1 ÖLÜ, 10 YARALI..
Kaza, şehirlerarası karayolu Beylerderesi mevkiinde meydana geldi. 52 yaşındaki C.K.'nin kullandığı 33 EU 233 plakalı otomobil hatalı sollama yaparak, 44 LN 206 plakalı minibüse çarptı. Minibüs kazanın etkisiyle yoldan çıkarak yan yatarken, 44 LC 917 plakalı bir kamyonet de, minibüse çarparak, uçurumdan aşağı yuvarlandı. Zincirleme kaza sırasında otomobil sürücüsü C.K. hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı. Yaralılar Turgut Özal Tıp Merkezi ile Beydağı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

Bir yaralı kazayı anlatırken, otomobilin hatalı sollama yapması nedeniyle kazanın meydana geldiğini ifade etti.

Yaralıların isimleri şöyle:

8 yaşındaki T.T, 29 yaşındaki Makbule Aybar, 14 yaşındaki Y.T, 30 yaşındaki Hatice Topal, 20 yaşındaki Bilal Topal, 32 yaşındaki Yüksel Özdemir, 31 yaşındaki Mithat Bürgen, Dursun Şam, Osman Aydın, 30 yaşındaki Kaya Topal. (Fotoğraflar bu kazadan)

DİĞER KAZALAR..
Çevreyolu Adliye kavşağında 22 yaşındaki F.A. yönetimindeki minibüsle, giderken kavşağa geldiğinde kırmızı ışıkta beklemekte olan araca çarpmamak için direksiyonu kırdığında önce kaldırıma, sonra da kırmızı ışıkta beklemekte olan 29 yaşındaki C.A. ve 43 yaşındaki M.S. yönetimindeki araçlara çarptı. Kazada 6 yaşındaki F.E.Y., 5 yaşındaki A.Y., 18 yaşındaki O.Ö., 18 yaşındaki V.Y., 33 yaşındaki S.Y., 47 yaşındaki R.Ö., 29 yaşındaki S.Ç., 23 yaşındaki K.K., 18 yaşındaki A.A. ve 19 yaşındaki Y.D. yaralandılar.

Cengiz Topel Caddesi’nde karşıdan karşıya geçmek isteyen 79 yaşındaki İ.Y. adlı bayana, 44 yaşındaki F.G. adlı bayanın yönetimindeki oto çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

Fuzuli Caddesi Çilesiz durağında 40 yaşındaki E.B. yönetimindeki otoyla 31 yaşındaki M.T. yönetiminde bulunan motosiklete çarptı ve motosiklet sürücüsü yaralandı.

Mehmet Buyruk Caddesi Vali konağı karşısında 33 yaşındaki Z.V. yönetiminde bulunan 44 FR..plakalı belediye otobüsü ile 39 yaşındaki B.A. yönetiminde bulunan 52 FZ..plakalı oto çarpıştı. Belediye otobüsünde bulunan 57 yaşındaki N.D., başını ön koltuğun demir korkuluğuna çarparak yaralandı.

Mehmet Buyruk Caddesi’nde 50 yaşındaki Y.I. yönetiminde bulunan 44 EC..plakalı otosuyla giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 7 yaşındaki R.D.’ye çarptı ve yaralanmasına yol açtı.

Akpınar’daki Taştepe otobüs durağında 29 yaşındaki F.T. yönetiminde bulunan 44 FE..plakalı belediye otobüsüyle, yaya olan 20 yaşındaki Ü.T.’nin sağ ayağının üstünden geçerek yaralanmasına neden oldu.

İpek Caddesi üzerinde, plakası ve markası belirlenemeyen kırmızı renkli bir otonun viraja hızlı girmesi üzerine kullandığı bisikleti deviren 38 yaşındaki Y.A.’nın sağ ayağı kırıldı.

Çevreyolu MATİM İş Merkezi önünde 17 yaşındaki C.B., plakasını alamadığı aracın çarpması sonucu hafif yaralandı. C.B., sürücünün kendisini hastaneye götürmek istediğini, kendisi istemediği için olay yerinden ayrıldığını söyledi.

Hava Lojmanları’nda 28 yaşındaki S.Ç. adlı bayan, yönetimindeki otoyla giderken, aniden fark ettiği çukura düşmemek için direksiyonu kırınca kaldırıma çarptı ve kendisi de hafif yaralandı.

Hekimhan ilçesi Yeni Mahalle’de 28 yaşındaki Ö.G. yönetiminde bulunan 06 AK..plakalı oto ile 43 yaşındaki H.D. yönetiminde bulunan motosiklet çarpıştı, motosiklet sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

Şahnahan beldesinden Malatya şehir merkezine gelmekte olan 27 yaşındaki F.Ö. yönetiminde bulunan 44..788 plakalı otomobil, önünde giden 60 yaşındaki Y.D. yönetiminde bulunan çapa motoruna arkadan çarptı. 21.30 sıralarındaki kazada çapa motoru sürücüsü ile yanında bulunan 43 yaşındaki M.K.’nin yaralandıkları bildirildi.

Akçadağ ilçesi Esenli Köyü Kökcü mevkiinde 18 yaşındaki Y.D. yönetiminde bulunan 44..873 plakalı traktör dikkatsizlik sonucu devrildi ve sürücü ağır yaralandı.

Pütürge ilçesinin Aktarla köyünde 31 yaşındaki M.A. yönetiminde bulunan 44..541 plakalı traktörle virajı alamayarak kaza yaptı ve ağır yaralanarak TÖTM’ye kaldırıldı.

Battalgazi ilçesi Yarımcahan köyünde 53 yaşındaki C.Ç. yönetiminde bulunan 44..019 plakalı otomobil ile giderken aniden yola çıkan 6 yaşındaki M.H. adlı kız çocuğa çarptı ve yaraladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız