SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zincirleme Kaza

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya - Battalgazi ilçe karayolu Hanımın Çiftliği Belediyesi yanında bulunan kavşakta meydana geldi. Yusuf D. yönetimindeki 06 RSZ 86 plakalı otomobil kavşaktan dönmek isterken, sürücüsünün ismi alınamayan 06 AY 9709 plakalı otomobil ile çarpıştı. Arkadan gelen Emre K. yönetimindeki 44 EE 286 plakalı otomobil, kaza yapan araçlara çarpmamak için direksiyonu kırdı. Kaygan zeminin de etkisiyle araç kaldırım kenarındaki tabelaya çarparak, takla attı. Çarpma neticesinde otomobil içerisinde bulunan Emre K. ve otomobil içinde bulunan Zafer G. Emrah A ve Semih Koray Y. yaralandı.

Çarpma neticesinde otomobil içerisinde bulunan Emre K. ve 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

DİĞER KAZALAR..
Cengiz Topel Caddesi’nde 18.45 sıralarında 35 yaşındaki B.Ö. yönetiminde bulunan 44..01** plakalı otoyla, 56 yaşındaki F.G. yönetiminde bulunan 44..618 plakalı oto çarpıştı. Kazada ilk otoda bulunan 35 yaşındaki E.D. ile ikinci otoda bulunan 16 yaşındaki B.G. ve 53 yaşındaki T.G. yaralandılar.

Çöşnük Mahallesi’nde 43 yaşındaki A.H. yönetiminde bulunan 44..627 plakalı oto ile giderken, aniden yola çıkan 28 yaşındaki A.D.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Çevreyolu Sanayi kavşağında 31 yaşındaki M.K. yönetiminde bulunan 44..673 plakalı otoyla giderken, 23..463 plakalı oto çarptı. 20.40 sıralarındaki kazada araç hasar görürken, kaçan 23..463 plakalı otonun ve sürücüsünün bulunmasına çalışılıyor.

Darende Heyiketeği Mahallesi’nde okul servisinden inen 7 yaşındaki B.D., yolun karşısına geçmek isterken 21 yaşındaki Ö.A. yönetiminde bulunan bir başka servis aracının çarpması sonucu yaralandı. Yaralı Malatya’da tedavi altına alındı.

Darende-Günpınar Köyü yol ayrımında 35 yaşındaki Ö.A.’nın yönetiminde bulunan 44..688 plakalı oto, stablize yolda takla attı. Kazada araçta bulunanlardan 79 yaşındaki O.A. ile 42 yaşındaki M.A. yaralandılar.

Yeşilyurt- Bostanbaşı Kasabası Çiftlik Mahallesi’nde 33 yaşındaki K.İ. yönetiminde bulunan otoyla, aniden yola çıkan 8 yaşındaki F.F.’ye çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız