SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zincirleme Kaza..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Akçadağ yakınlarındaki kazada ise 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

ZİNCİRLEME KAZA..
Edinilen bilgiye göre kaza, Ankara asfaltı Şeker İlköğretim Okulu yakınlarında meydana geldi. Elazığ istikametine gitmekte olan Ümit Kadir Buze yönetimindeki 59 PY 222 plakalı otomobil ile Cihan Sıcakdemir yönetimindeki 44 KS 593 otomobil kırmızı ışıkta durmak için yavaşladı. Bu sırada arkadan gelen Abdullah Subaşı yönetimindeki 07 CAE 38 plakalı araç, kırmızı ışıkta bekleyen 2 araca çarptıktan sonra yolun sağına savruldu ve trafik ışığı direğine çarparak durabildi.

Kazada 59 PY 222 plakalı otomobilde bulunan Nebahat Buze (59), Güler Buze (56) ile 44 KS 593 araçta bulunan Erkan Güzel (22) yaralandı.

Yaralılar, Beydağı Devlet Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

DİĞER KAZALAR..
Akçadağ yakınlarında Nazım Kaplan yönetimindeki oto ile Özcan Doğandemir yönetimindeki oto çarpıştı. Kazada, Ali Seydi Doğandemir yaşamını yitirirken, her iki otodaki 4 kişi de yaralandılar.

Beydağı Devlet Hastanesi önündeki kavşakta da 26 yaşındaki F.P. yönetiminde bulunan oto, 40 yaşındaki O.Ç. yönetimindeki belediye otobüsüne arkadan çarptı. Kaza sırasında otobüste yolcu olarak bulunan 27 yaşındaki Ö.S. adlı kadın, kaza yüzünden fenalık geçirerek hastaneye kaldırıldı.

İstasyon Virajı’nda da 33 yaşındaki M.İ. yönetiminde bulunan otoyla giderken R.T. adlı şahsa çarparak yaralanmasına yol açtı. R.T.’nin akli dengesinin yerinde olmadığı için tam kimliğinin saptanamadığı bildirildi.

Özalper Mahallesi 1. Caddede ise 39 yaşındaki M.A.A. yönetimindeki otoyla giderken 11 yaşındaki İ.H.Ş. adlı çocuğa çarpıp yaralanmasına neden oldu.

Çevreyolu Meslek Yüksek Okulu civarında da 29 yaşındaki D.D. yönetiminde bulunan oto ile 40 yaşındaki V.Ö. yönetimindeki oto çarpıştı. İki sürücünün de hafif yaralandıkları bildirildi.

Battalgazi ilçesi Dolamantepe Mahallesinde de 39 yaşındaki A.E.K. yönetiminde bulunan oto ile 19 yaşındaki A.T. yönetiminde bulunan motosikletle çarpıştı. Kazada motosikletin arkasında bulunan 21 yaşındaki G.G. düşerek yaralandı. Motosikletin plakasının başka bir araca ait olduğu saptanırken, A.T. ifadesinde motosikleti 25 yaşındaki F.S.G.’den satın aldığını belirtti. F.S.G. ise motosikletin babasından kaldığını, ruhsatının olmadığını söyledi. Kaza ve sahte plaka ile ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız