SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zincirleme Kazada 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:46:47
Zincirleme Kazada 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Sivas karayolu ile Fuzuli Caddesi'ndeki trafik kazalarında 4 kişi yaralandı.

ZİNCİRLEME KAZA..

Malatya-Sivas Karayolu’nun 25. Kilometresi’nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 araç bir birine girerken, kazada 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kaza, Malatya-Sivas Karayolu’nun 25. Kilometresi’nde Sütlüce Mahallesi mevkiinde meydan geldi. Kaza da Mehmet Ceylan yönetimindeki 44 FK 043, Etem Erzurum idaresindeki 44 EZ 835, Adnan Altun yönetimindeki 44 AP 949 ve Enver Yoldaş idaresindeki 44 FT 005 plakalı otomobiller, plakasının son rakam grubu 818  olan Kartal marka bir aracın hatalı solama yapması sonucunda zincirleme kazaya karıştılar. Kazaya karışan 818 plakalı aracın kazaya karıştıktan sonra kaçtığı belirlenirken, kazada 3 kişinin hafif yaralanması sonucunda Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı bildirildi. Kazada 44 AP 949 plakalı aracın yoldan çıkarak büyük tehlike atlattığı görüldü. 

Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından araçlar çekici ile çekildi. Polis ekipleri plakasının son rakam grubu 818 olan Kartal marka aracı arıyor. 

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 

FUZULİ'DEKİ KAZA..

Bu arada Fuzuli Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında 13 yaşındaki çocuk yaralandı.

Fuzuli Caddesi Saray Mahallesi Arpacı Sokak girişinde meydana gelen kazada 44 LE 425 plakalı otomobil, Arpacı Sokak'tan Fuzuli Caddesi'ne gelirken,  aniden önüne çıktığı belirtilen bisiklette seyir eden Serkan Korkmaz(13) isimli çocuğa çarptı. Kazada çocuğun ayağından yaralandığı öğrenildi.

Olay yerine önce polis ekipleri, ardından da 112 Acil Ambulansı geldi. Yaralı çocuk ambulansla Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. (Son fotoğraf bu kazadan)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız