SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zincirleme Kazada 5 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:46:20
Zincirleme Kazada 5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu'nun Adliye kavşağındaki alt geçitte meydana gelen zincirleme kazada 5 kişi yaralandı. Kaza sırasında alt geçidi kullanarak konutuna gitmekte olan 2. Ordu Komutanı Korgeneral Galip Mendi ise yaklaşık 20 dakika mahsur kaldı. 

Kaza, saat 21.00 sıralarında Malatya merkez Çevreyolu Turgut Temelli Kavşağı ile Adliye Kavşağı arasındaki alt geçitte meydan geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 44 KS 926 plakalı minibüs,  21 GL 981 plakalı saman yüklü kamyona arkadan çarptı. Minibüsün arkasından  gelen 44 KU 796 plakalı otomobil ise, minibüse çarptı. Kaza nedeniyle alt geçidin batı gidiş istikameti trafiğe kapanırken; olay yerine çok sayıda itfaiye, sivil savunma ve 112 acil servis ile polis ekipleri yönlendirildi. Kazada araç içerisinde sıkışan yaralılar, itfaiye ve sivil savunma ekiplerince kurtarılırken; 112 acil servis ambulansları ile Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayda 5 kişinin yaralandığı bildirilirken, bunlardan Yılmaz Göçer, Turgut Özal Tıp Merkezi’nde Muhammed Mustafa Tokatlı, İlhami Fırat ve Bilge Tokatlı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Yaralılar kaza yerinden alındıktan sonra alt geçidin batı istikameti tek şeritten trafiğe açılırken, kaza esnasında alt geçitte bulunan 2. Ordu Komutanı Korgeneral Galip Mendi de yol trafiğe açıldıktan sonra gidebildi. Korgeneral Mendi, yaklaşık 20 dakika kaza yerinde yolun açılmasını bekledi.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından araçlar otoparka çekildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız